Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς με την κούπα στα χέρια! (pic)

Ολυμπιακός : Ο Μαρτίνς με την κούπα στα χέρια! (pic)

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τη φωτογραφία με τον Πέδρο Μαρτίνς να κρατάει στα χέρια του το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Πανάξια στην κορυφή της Ελλάδας ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» στέφθηκαν πρωταθλητές για 45η φορά στην ιστορία τους το βράδυ της Κυριακής (19/7) και σήκωσαν ψηλά στον ουρανό του Πειραιά το τρόπαιο.

Απόλυτα δίκαια, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανταμείβεται για τη σπουδαία δουλειά του στο Λιμάνι. Έστω με έναν χρόνο καθυστέρηση. Η ζωή πάντα ανταμείβει και δικαιώνει αυτούς που πρέπει, όταν έρχεται η ώρα.

Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος του Πορτογάλου τεχνικού με τον Ολυμπιακό, αλλά είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Αργά ή γρήγορα. Με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν ακόμη δύο στόχους φέτος. Την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ και την πρόκριση στο Final 8 του Europa League απέναντι στη Γουλβς.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε ανάρτηση, η οποία είναι αφιερωμένη στον Μαρτίνς και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του. Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, απεικονίζει το τεχνικό team να κρατάει στα χέρια του το βαρύτιμο τρόπαιο, με το χαμόγελο και τη χαρά του Μαρτίνς να είναι έκδηλα.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ