Χασάν : «Η σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται» (pic)

Χασάν : «Η σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται» (pic)

Ο Αχμέντ Χασάν ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν και τόνισε πως είναι τιμή για εκείνον το γεγονός ότι έγινε ο πρώτος Αιγύπτιος που κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα.

Μπορεί να ήταν στη… σκιά του «πολυβόλου» Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά πρόσφερε ιδιαίτερα πολύτιμες υπηρεσίες στον Ολυμπιακό, κατά τη διάρκεια της πορείας προς την κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος.

Ο Αχμέντ Χασάν μετράει μέχρι στιγμής φέτος 18 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και λέμε μέχρι στιγμής καθώς απομένουν δύο αγώνες ακόμη. Ο τελικός του Κυπέλλου και το ματς με τη Γουλβς. Με τον Αιγύπτιο επιθετικό να έχει σκοράρει 8 γκολ και να έχει μία ασίστ. Με κάποια τέρματά του να είναι πολύ σημαντικά και κρίσιμα (με Ατρόμητο στο Περιστέρι και Λαμία στο Κύπελλο).

Η συμβολή του Χασάν στη φετινή επιτυχία του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Ο 27χρονος φορ, μία μερά μετά τη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του όλους όσοι τον στήριξαν.

Την οικογένειά του, τους φίλους του και τους συμπατριώτες του από την Αίγυπτο. Ανέφερε επίσης πως είναι ιδιαίτερη τιμή για εκείνον που έγινε ο πρώτος Αιγύπτιος που κατέκτησε την ελληνική Super League, ενώ τόνισε πως στο τέλος της ημέρας η σκληρή δουλειά πάντα ανταμείβεται.

Δείτε το μήνυμα και την ανάρτηση του Χασάν:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μαμά μου, τη γυναίκα μου, τα αδέρφια μου, τους φίλους μου και ΟΛΟΥΣ όσοι με στήριξαν από την αγαπημένη μου Αίγυπτο. Είναι τιμή για μένα που είμαι ο πρώτος Αιγύπτιος ο οποίος κατέκτησε το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν ήταν εύκολο το ταξίδι, αλλά στο τέλος της ημέρας η σκληρή δουλειά ΠΑΝΤΑ ανταμείβεται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ