Γρηγορίου : «Θέλουμε να διεκδικήσουμε την επιστροφή στην Ευρώπη»

Γρηγορίου : «Θέλουμε να διεκδικήσουμε την επιστροφή στην Ευρώπη»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για τη σεζόν που πέρασε αλλά και τη σεζόν που έρχεται στην ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ τερμάτισε στην ένατη θέση του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από την ολοκλήρωση και των πλέι άουτ. Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» για τη σεζόν που πέρασε με τους «βυσσινί» αλλά και για τα σχέδια της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την επέκταση της συνεργασίας του με τον θεσσαλικό σύλλογο: «Έχει ήδη συμφωνηθεί εδώ και δύο μήνες πως θα συνεχίσουμε μαζί για τα επόμενα δύο χρόνια».

Για τον απολογισμό της φετινής σεζόν: «Ανέλαβα 15 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με το ρόστερ και την προετοιμασία ουσιαστικά να έχουν ολοκληρωθεί. Η ομάδα είχε σοβαρά προβλήματα και γι’ αυτό ο αρχικός στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Αυτό επετεύχθη με τη νίκη επί του Πανιωνίου στις αρχές του δευτέρου γύρου. Παιχνίδι με παιχνίδι θέλαμε, αν και αρχικά φαινόταν σαν όνειρο, να κάνουμε κάτι παραπάνω. Φτάσαμε κοντά, είχαμε αρκετές ευκαιρίες να μπούμε στην εξάδα, αλλά χάσαμε αυτόν τον στόχο για τέσσερις βαθμούς. Όμως βάλαμε τις βάσεις για κάτι ουσιαστικό για τα επόμενα χρόνια».

Για τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας: «Θέλουμε μέσα στις επόμενες δύο σεζόν να διεκδικήσουμε την επιστροφή στην Ευρώπη. Είναι κρυφός πόθος όλων και αρμόζει στην ιστορία της ΑΕΛ, αλλά αυτό πρέπει να γίνει με σταθερά βήματα. Ο πρώτος στόχος για την επόμενη σεζόν είναι να τερματίσουμε στην οκτάδα και μετά βλέπουμε».

Για τη συμμετοχή των νέων παικτών: «Έχουμε ταλέντα και θέλουμε να τα αναδείξουμε, αλλά όλα πρέπει να γίνουν με τον σωστό τρόπο και στον σωστό χρόνο. Γιατί μπορεί ένα παιδί να αναδειχθεί εύκολα, αλλά πιο εύκολα μπορεί να χαθεί».

Για την πιθανότητα αναδιάρθρωσης στη Σούπερ Λιγκ: «Θα μπορούσε να γίνει το πρωτάθλημα και με 16 και με 18 ομάδες, αν οι ομάδες είχαν μια τέτοια εικόνα που να προσελκύουν τον κόσμο. Δηλαδή να μην έχουμε αδιάφορες ομάδες αρκετά παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση της σεζόν. Αυτό είναι το σημαντικό, γι’ αυτό χρειάζεται μεγάλη σκέψη από αυτούς που παίρνουν αποφάσεις».

Για τη μάχη στην κορυφή του πρωταθλήματος και το Κύπελλο: «Ο Ολυμπιακός δικαίως κατέκτησε το πρωτάθλημα γιατί παρήγαγε το καλύτερο και πιο ουσιαστικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έμεινε αρκετά πίσω και δεν είχε τα περσινά στοιχεία σαν ομάδα. Η ΑΕΚ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μάσιμο Καρέρα άλλαξε πρόσωπο, μπήκε σε μια σωστή βάση και μπορεί να διεκδικήσει το Κύπελλο. Ένας τελικός είναι πάντα διαφορετικός, αλλά αν ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί όπως όλη τη σεζόν, θα έχει τον πρώτο λόγο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ