«Βλέπει» Ελία ο Παναθηναϊκός (vids)

«Βλέπει» Ελία ο Παναθηναϊκός (vids)

Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει και την περίπτωση του Ελζέρο Ελία για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ.

Ο Τσάβι Ρόκα έχει ξεχωρίσει εδώ και αρκετές ημέρες από την πορτογαλική αγορά, τον 28χρονο Πορτογάλο Αντόνιο Ξαβιέ της Τοντέλα με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, για τη θέση των εξτρέμ όπου αναζητούν ενίσχυση οι στον Παναθηναϊκό.

Προς το παρόν, ωστόσο, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» κρατά σταντ-μπάι την υπόθεση του Ξαβιέ (ο οποίος δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή νίκη παραμονής της Τοντέλα επί της Μπράγκα με 1-0), καθώς θέλει να αναζητήσει μέχρι την τελευταία στιγμή (και) κάτι ακόμα καλύτερο στην αγορά, για τα «φτερά» της επίθεσης του Παναθηναϊκού.

Έτσι, σύμφωνα με τη «Sportday», ο Ρόκα εξετάζει και την περίπτωση του Ολλανδού (άλλοτε διεθνούς) εξτρέμ Ελζέρο Ελία, που μένει ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπασακσεχίρ.

Ο Ελία είναι πλέον 33 χρονών και φέτος κατέγραψε 28 συμμετοχές με 3 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της τουρκικής ομάδας. Το βασικό «αγκάθι» είναι το αρκετά «αλμυρό» κασέ του, με τον Ρόκα να «ζυγίζει» τα δεδομένα και το κατά πόσο θα είναι εφικτό, να φέρει τα ποσά κοντά στις δυνατότητες του Παναθηναϊκού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ