ΑΕΚ : Η αναβολή του τελικού αλλάζει τα πλάνα για την προετοιμασία

ΑΕΚ : Η αναβολή του τελικού αλλάζει τα πλάνα για την προετοιμασία

Νωρίτερα θα αρχίσει η προετοιμασία της ΑΕΚ αν ο τελικός του Κυπέλλου πάει για τα τέλη του Αυγούστου.

Η σεζόν φαίνεται πως τελείωσε για την ΑΕΚ με την ήττα από τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ αφού ο τελικός του Κυπέλλου δεν θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή. Κάτι που ανατρέπει και το πλάνο των «κιτρινόμαυρων» για την προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αν ο τελικός οριστεί για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, και συγκεκριμένα για τις 30 του μηνός, όπως λέγεται, τότε η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της Ένωσης στα Σπάτα, δεν θα γίνει στις 14 Αυγούστου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί αλλά περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα σύμφωνα με το «Sportime». Επίσης, η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στα Σπάτα, με τους παίκτες να καταλύουν σε ξενοδοχείο για ένα διάστημα 10-15 ημερών.

Θυμίζουμε ότι πλην του τελικού που θα είναι όπως φαίνεται το πρώτο ματς της… νέας σεζόν, το επόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου ενώ η ΑΕΚ θα παίξει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στις 24 Σεπτεμβρίου (σε μονό νοκ άουτ αγώνα).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ