Χάλασε τη μεταγραφή του στη Ράσινγκ και θέλει μόνο Ελλάδα ο Ματέο

Χάλασε τη μεταγραφή του στη Ράσινγκ και θέλει μόνο Ελλάδα ο Ματέο

Αν και ο Ερυθρός Αστέρας είχε συμφωνήσει σε όλα με τη Ράσινγκ για την πώληση του Ματέο Γκαρσία, εκείνος χάλασε το deal κάνοντας σαφές ότι θέλει μόνο Ελλάδα. Και στο βάθος, Άρης...

Ο Ερυθρός Αστέρας ψάχνει εναγωνίως να πουλήσει τον Ματέο Γκαρσία και να κάνει απόσβεση των χρημάτων που ξόδεψε πέρσι όταν τον αγόρασε από τη Λας Πάλμας και μέχρι πριν λίγες μέρες, φαινόταν ότι θα τα κατάφερνε. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν συμφωνήσει σε όλα με τη Ράσινγκ Κλουμπ και θα εισέπρατταν το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ παίρνοντας βαθιά οικονομική ανάσα. Δεν υπολόγισαν την επιθυμία του ίδιου του παίκτη όμως.

Ο Αργεντινός ξεκαθάρισε στους Σέρβους ότι δεν προτίθεται να επιστρέψει στην πατρίδα του καθώς δεν το θεωρεί πρόοδο για την καριέρα του να φύγει από την Ευρώπη και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ole», η μεταγραφή χάλασε οριστικά. «Παρά τη συμφωνία για το ποσό αλλά και τον τρόπο καταβολής αυτού, ο ποδοσφαιριστής αξιολόγησε τα δεδομένα, ευχαρίστησε τη Ράσινγκ για το ενδιαφέρον της αλλά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Οριστικά, ο Ματέο Γκαρσία δεν θα παίξει στη Ράσινγκ» αναφέρει συγκεκριμένα το ρεπορτάζ των Αργεντινών.

Μάλιστα, ο Ματέο φαίνεται πως έχει στο μυαλό του μόνο τον Άρη καθώς θέλει να επιστρέψει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με την οποία έκανε το ξεπέταγμά του ουσιαστικά και τράβηξε τα βλέμματα πάνω του. Είναι γνωστό άλλωστε ότι το προηγούμενο διάστημα, πέρασε αρκετές μέρες στη Θεσσαλονίκη όπου παρακολούθησε από κοντά και αγώνες των «κίτρινων», δείχνοντας ξεκάθαρα ότι στη σκέψη του δεν υπάρχει κάτι άλλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ