ΠΑΟΚ : Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

ΠΑΟΚ : Το πρόγραμμα της προετοιμασίας

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας για την νέα σεζόν αλλά και που θα πραγματοποιηθεί.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ για την φετινή σεζόν τελείωσαν, με την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) κόντρα στον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ετοιμάζει ήδη το πλάνο της επόμενης σεζόν και έκανε γνωστό, το πρόγραμμα της φετινής προετοιμασίας.

Η ανακοίνωση, λέει αναλυτικά:

«Το τελευταίο σφύριγμα ακούστηκε, τα φώτα έσβησαν. Η σεζόν 2019-20 έχει ήδη καταχωρηθεί στη μνήμη. Ενδεχομένως ως μια διδακτική εμπειρία από εκείνες που πρέπει ν’ αποτελέσουν κίνητρο ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει καλύτερος σε όλους τους τομείς και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η σεζόν 2020-21, άλλωστε, είναι μια ανάσα μακριά. Κυριολεκτικά. Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου, στις 10:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ως τις 4 Αυγούστου οπότε και θα μεταβεί στο Πήλιο προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας και να δώσει δύο φιλικούς αγώνες.
Στις 6 Αυγούστου κόντρα στον Ατρόμητο και στις 10 Αυγούστου απέναντι στον Βόλο.

Μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο προπονητικό του κέντρο. Για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την πρώτη επίσημη υποχρέωσή του, στις 25/26 Αυγούστου για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Δικέφαλος βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλων για την πραγματοποίηση άλλων δύο φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Η κλήρωση για τον ευρωπαϊκό αντίπαλο του ΠΑΟΚ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, στη Νιόν της Ελβετίας και θυμίζουμε πως για την σεζόν 2020-21 ο δεύτερος κι ο τρίτος προκριματικός γύρος του Champions League θα διεξαχθούν με μονά ματς στην έδρα της ομάδας που θα προκύψει στην κλήρωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ