«Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί με την Άουγκσμπουργκ τον Ελ Χάσεν»

«Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί με την Άουγκσμπουργκ τον Ελ Χάσεν»

Στην Ισπανία δεν σταματάνε τα σενάρια για Παναθηναϊκό και Μοκτάρ Σίντι Ελ Χασέν.

Ο Παναθηναϊκός, μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και την ανακοίνωση του Ντάνι Πογιάτος, σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Τα σενάρια στο εξωτερικό δεν σταματούν και ένας ακόμα ποδοσφαιριστής έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Μοκτάρ Σίντι Ελ Χασέν.

Σύμφωνα με την «pucelafichajes.com», ο 22χρονος άσος της Βαγιαδολίδ παραμένει ένας ποδοσφαιριστής, που θα ήθελε να αποκτήσει το «τριφύλλι». Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους αντιπάλους της γερμανικής Άουγκσμπουργκ για την απόκτηση του ταλαντούχου μέσου. Το ίδιο δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο ισπανικός σύλλογος είναι πρόθυμος να πουλήσει τον παίκτη, αν κάποιος δώσει το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ.

Μαζί με τους «πράσινους», ενδιάφερον έχουν δείξει και οι Τενερίφη, Οβιέδο. Την χρονιά που μας πέρασε, ο νεαρός από την Μαυριτανία αγωνίστηκε ως δανεικός στην Λούγκο. Εκεί, πραγματοποίησε 13 συμμετοχές με πέντε γκολ ενώ, παράλληλα, είναι διεθνής με την Μαυριτανία. Συγκεκριμένα, έχει φορέσει 16 φορές το εθνόσημο με δύο τέρματα στο ενεργητικό του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ