ΑΕΚ : Στο στόχαστρο ο Λέτσκχερτ (vids)

ΑΕΚ : Στο στόχαστρο ο Λέτσκχερτ (vids)

Ο Τίμο Λέτσκχερτ αρέσει στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται η Ένωση να κινηθεί για την απόκτηση του.

Η ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει σε τουλάχιστον μια μεταγραφή στόπερ ενόψει της νέας σεζόν και ήδη ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεχωρίσει μερικές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας των κιτρινόμαυρων.

Μια από αυτές είναι και του Τίμο Λέτσκχερτ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Αμβούργο και τώρα ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 27χρονος Τίμο Λέτσκχερτ βρίσκεται στην λίστα της ΑΕΚ για το κέντρο της άμυνας και είναι ίσως η πιο ελκυστική λύση τη δεδομένη χρονική στιγμή για την Ένωση.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός έχει ύψος 1.88 μ, όντας δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, ενώ μπορεί να παίξει και με τη μπάλα στα πόδια. Προέρχεται από τις περίφημες Ακαδημίες του Άγιαξ, το 2008 για να αγωνιστεί στην ομάδα Νέων της Χάρλεμ.

Από το 2010 μέχρι το 2016 αγωνίστηκε σε Χέρενφεεν, Γκρόνιγκεν, Ρόντα και Ουτρέχτη. Το 2016 άφησε για πρώτη φορά την πατρίδα του για να μετακομίσει στην Ιταλία, όπου έπαιξε με τη φανέλα της Σασουόλο και μετά επέστρεψε ως δανεικός στην Ουτρέχτη. Πέρσι αγωνίστηκε στη Γερμανία και το Αμβούργο όπου κατέγραψε συνολικά 24 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ