«Ο Τάνκοβιτς μένει στη Χάμαρμπι μέχρι να βρει κάτι καλύτερο»

«Ο Τάνκοβιτς μένει στη Χάμαρμπι μέχρι να βρει κάτι καλύτερο»

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς που απασχόλησε την ΑΕΚ, θέλει να αγωνιστεί εκτός Σουηδίας, όμως προς το παρόν θα μείνει στη Χάμαρμπι έως ότου βρει κάτι καλύτερο.

Σε ομάδα εκτός Σουηδίας θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, αλλά, σύμφωνα με σουηδικά Μέσα, ο 25χρονος ακραίος επιθετικός δεν έχει κάποια πρόταση στα χέρια του.

Η Χάμαρμπι έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Τάνκοβιτς μέχρι εκείνος να βρει κάτι καλύτερο, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να παραδέχεται πως, εάν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός, ο ποδοσφαιριστής θα έφευγε αυτό το καλοκαίρι.

Μιλώντας στην Express, ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι, ο Γιάσπερ Γιάνσεν, τόνισε: «Νομίζουμε πως θα μείνει για λίγο ακόμα. Παραδεχόμαστε ότι θα έφευγε αυτό το καλοκαίρι αν δεν υπήρχε ο ιός. Βρισκόμαστε σε μια περίεργη κατάσταση. Κάποια πρωταθλήματα τελειώνουν, εμείς ξεκινήσαμε μόλις και το παράθυρο των μεταγραφών έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να αξιοποιούμε τον Τάνκοβιτς μέχρι να βρει κάτι καλύτερο».

Η ΑΕΚ ειχε ενδιαφερθεί τον Ιανουάριο για τον Τάνκοβιτς αλλα οι μάνατζερ του προέβαλαν, την τελευταία στιγμή, υπέρογκες απαιτησεις και χάλασαν τη μεταγραφή. Λίγους μήνες μετά, καμία ομάδα δεν έχει ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή.

Ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι μίλησε και για το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς, που λήγει στις 31 Ιουλίου: «Μπορούμε να συμφωνήσουμε για μια μικρή επέκταση συμβολαίου. Δεν έχει να κάνει κάτι ο Τάνκοβιτς. Δεν θα κλείσουμε πόρτες. Θα πάρει μερικές εβδομάδες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ