Οι… σερβιτόροι του ΠΑΟΚ και το ρεκόρ καριέρας

Οι… σερβιτόροι του ΠΑΟΚ και το ρεκόρ καριέρας

Τρεις παίκτες, Μάτος, Βιερίνια και Πέλκας, είναι οι καλύτεροι... σερβιτόροι του ΠΑΟΚ φτάνοντας τις 17 ασίστ, ενώ ο Έλληνας μέσος έφτασε τα 6 γκολ που είναι και ρεκόρ καριέρας

Ο Δημήτρης Πέλκας, είναι σταθερά παρών στις περισσότερες φάσεις του ΠΑΟΚ που οδηγούν σε γκολ. Αυτό έγινε και στο παιχνίδι με την Κέρκυρα, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να έχει συνολικά 22 συμμετοχές και έξι γκολ και εφτά ασίστ.

Ενώ στο πρωτάθλημα έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας φτάνοντας τα πέντε γκολ. Όλα αυτά δείχνουν ότι πάει να κάνει την πιο παραγωγική του χρόνια, ίσως καλύτερη και από αυτή που έφθασε τις 49 συμμετοχές συνολικά, τότε που έφθασε τα εννιά γκολ και τις εφτά ασίστ.

Οι καλύτεροι… σερβιτόροι

Τον τίτλο του σερβιτόρου θα πρέπει να αποδοθεί στους Μάτος, Βιερίνια και Πέλκα. Οι τρεις τους έχουν συνολικά 17 ασίστ και ξεχωρίζουν στη συγκεκριμένη κατηγορία, δείχνοντας πως προτεραιότητα τους δεν αποτελεί μόνο το γκολ. Ιδιαίτερη είναι και η συνεργασία του Βιεϊρίνια με τον Μάτος, αφού ο Πορτογάλος έχει μοιράσει τρεις ασίστ στον Βραζιλιάνο άσο και όλες μετατράπηκαν σε γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ