ΑΕΚ : Στη λίστα ο Πλάνιτς (vid)

ΑΕΚ : Στη λίστα ο Πλάνιτς (vid)

Ο Μπόγκνταν Πλάνιτς είναι ένας παίκτης που αρέσει στην ΑΕΚ και δεν αποκλείεται η Ένωση να κινηθεί για την απόκτηση του.

Η ΑΕΚ προχωράει στον μεταγραφικό της σχεδιασμό με τον Ίλια Ίβιτς να έχει ξεχωρίσει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, να τις επεξεργάζεται μαζί με τον Μάσιμο Καρέρα και ετοιμάζεται να κάνει κίνηση.

Ένας από τους παίκτες που έχουν βάλει στο μάτι στην Ένωση και βρίσκεται ψηλά στη λίστα είναι και ο Μπόγκνταν Πλάνιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός είναι ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για την ενίσχυση στην άμυνα, σύμφωνα με την «Ώρα Για Σπορ» και δεν αποκλείεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του παίκτη για να τον αποκτήσει.

Ο 28χρονος άσος αγωνιζόταν στην Στεάουα Βουκουρεστίου τα δύο τελευταία χρόνια, πλέον είναι ελεύθερος, όμως η αποχώρησή του υπήρξε επεισοδιακή από την ρουμάνικη ομάδα. Πιο συγκεκριμένα ο Πλάνιτς προσέφυγε στη FIFA για να μείνει ελεύθερος, καθώς η Στεάουα είχε ωφελούμενα στο πρόσωπο του. Ωστόσο, ο εκκεντρικός πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, ζητάει 10 εκατομμύρια ευρώ από τον Πλάνιτς για τη ζημιά που θα υποστεί η ομάδα του αν τερματίσει το συμβόλαιό του!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πλάνιτς δικαιώθηκε. Όσον αφορά τα αγωνιστικά του χαραλτηριστικά, έχει ύψος 1,91 μ. και την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε σε 30 παιχνίδια με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Σλόμποντα, Μπεζανίγια, Τζεντίνστβο, Μπέογκραντ και Ερυθρό Αστέρα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζλάτιμπορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ