Παναθηναϊκός : Νέες απαιτήσεις από Βιγιαφάνες, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία

Παναθηναϊκός : Νέες απαιτήσεις από Βιγιαφάνες, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία

Ο Λούκας Βιγιαφάνες έχει επιπλέον απαιτήσεις σχετικά με τα μπόνους επίτευξης στόχων και προς το παρόν δεν υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός παρότι φαινόταν να έχει κλείσει την υπόθεση του Λούκας Βιγιαφάνες, η μεταγραφή εξακολουθεί να αργεί να ολοκληρωθεί κάτι που δείχνει πως δεν υπάρχει οριστική συμφωνία προς το παρόν.

Πιο συγκεκριμένα, το τριφύλλι φέρεται να έχει αποδεχθεί το αίτημα για μπόνους μεταγραφής, αλλά και εκείνο για το ποσοστό μεταπώλησης που θα έχει ο παίκτης, αλλά ο Αργεντινός φαίνεται πως έχει και επιπλέον απαιτήσεις σχετικά με τα ομαδικά και ατομικά μπόνους επίτευξης στόχων.

Αυτό προς το παρόν έχει «παγώσει» τη μεταγραφή και την έλευση του «Βίγια», αλλά φαίνεται πως η όποια διαφορά θα καλυφθεί, καθώς μιλάμε για λεπτομέρειες στους όρους του συμβολαίου.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως παρότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, η μεταγραφή του Βιγιαφάνες θα ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή, με τον παίκτη να αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την επιστροφή του στους πράσινους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ