ΑΕΚ : Mιλάει με Πλάνιτς, «καίγεται» ο ακροδεξιός Λέτσκχερτ!

ΑΕΚ : Mιλάει με Πλάνιτς, «καίγεται» ο ακροδεξιός Λέτσκχερτ!

Σε πρώτο πλάνο για την Ένωση ο Σέρβος στόπερ, εξετάστηκε αλλά απορρίφθηκε ο Ολλανδός αμυντικός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του κεντρικού αμυντικού για την ΑΕΚ, μιας και φαίνεται πως στην Ένωση έχουν αποφασίσει να «τρέξουν» το συγκεκριμένο ζήτημα άμεσα! Μάλιστα, όλα δείχνουν πως η υπόθεση του στόπερ, θα είναι και η πρώτη που θα κλείσει η Ένωση ενόψει της νέας σεζόν, τουλάχιστον όσον αφορά στον βασικό μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Ο Ίλια Ίβιτς και ο Μάσιμο Καρέρα έχουν μελετήσει αρκετές περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών και μια υπόθεση που ξεχωρίζουν και που απασχολεί σοβαρά, είναι αυτή του Μπόγκνταν Πλάνιτς. Πρόκειται για τον 28χρονο Σέρβο στόπερ που αγωνίστηκε φέτος στην Στεάουα Βουκουρεστίου και διακρίνεται για το δυναμικό παιχνίδι του αλλά και την ικανότητα στον αέρα (έχει ύψος 1.91).

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να ξεδιαλύνουν το τοπίο γύρω από τον Πλάνιτς, μιας και παρότι ο παίκτης προτάθηκε στην ΑΕΚ ως ελεύθερος (έχει κάνει προσφυγή), ο πρόεδρος της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι, φέρεται να επικοινωνεί πως υπάρχει συμβόλαιο του Σέρβου στόπερ με τον σύλλογο, για ακόμα έναν χρόνο. Η υπόθεση δείχνει μπερδεμένη ωστόσο στην ΑΕΚ θέλουν να την ξεκαθαρίσουν, μιας και ο Πλάνιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους. Να σημειωθεί πως πριν τη Στεάουα ο Πλάνιτς αγωνιζόταν στη Βοϊβοντίνα, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα.

Από εκεί και πέρα, τις προηγούμενες μέρες προτάθηκε στην ΑΕΚ και ένας άλλος στόπερ, που ωστόσο φαίνεται να «καίγεται». Πρόκειται για τον Ολλανδό Τίμο Λέτσκχερτ που έμεινε ελεύθερος από τον Αμβούργο. Η περίπτωση του Λέτσκχερτ «κόπηκε» από την ΑΕΚ για λόγους πέραν του αγωνιστικού. Ο Ολλανδός είναι δηλωμένος ακροδεξιός, υποστηρίζει ανοικτά ένα φασιστικό κόμμα της χώρας του και μάλιστα, τα παραπάνω αποτέλεσαν και βασική αιτία για την αποχώρησή του από το Αμβούργο!

Παρότι τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του είναι εξαιρετικά, γίνεται αντιληπτό πως τα ποδοσφαιρικά του «πιστεύω» δεν θα μπορούσαν σε καμία περίπτωση να βρουν θέση στην Ένωση. Γι’ αυτό και η υπόθεση «καίγεται» για την ΑΕΚ, που ρίχνει όλο το βάρος στο θέμα του Πλάνιτς, με τον οποίο υπάρχει τα τελευταία 24ωρα ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ