ΠΑΟΚ : Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Μίσιτς

ΠΑΟΚ : Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας με Μίσιτς

Αυτές είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Σπορτίνγκ Λισαβόνας, για τον Γιόζιπ Μίσιτς.

Ο Γιόζιπ Μίσιτς είναι από τους ποδοσφαιριστές που έκαναν την διαφορά στην φετινή μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης μέσος είναι δανεικός στον ελληνικό σύλλογο, από την Σπορτίνγκ Λισαβόνας, ωστόσο οι δύο ομάδες έχουν δώσει τα χέρια για παραμονή του παίκτη στην Τούμπα

Ένα δημοσίευμα της «Ojogo», γνωστοποίησε τις λεπτομέρειες του deal ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Συγκεκριμένα, ο λόγος που «κολλάει» η μεταγραφή, είναι στον τρόπο καταβολής του ποσού. Η ελληνική ομάδα πρέπει να δώσει δύο εκ. ευρώ για να κάνει δικό της τον 26χρονο χαφ, όμως η προσφορά της, είναι διαφορετική. Σύμφωνα με όσα λένε οι Πορτογάλοι, ο «δικέφαλος» θα παραχωρήσει άμεσα το ένα εκ. ευρώ και το υπόλοιπο του κόστους, θα το δώσει μόλις επιστρέψει ο παίκτης στην ενεργό δράση.

Αναλυτικά, στην χώρα της Σπόρτινγκ αναφέρεται: «Ανάμεσα στην πρόοδο και στην οπισθοδρόμηση ο ΠΑΟΚ και η Σπόρτιγκ θα κλείσουν μια συμφωνία για τον Μίσιτς. Ο Κροάτης μέσος, ο οποίος δόθηκε δανεικός στον ελληνικό σύλλογο από το 2018/19, θα συνεχίσει να παίζει στη Θεσσαλονίκη.»

«Αυτή την Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην πληρωμή του 1.000.000 ευρώ και τα υπόλοιπα (σ.σ.1.000.000 ευρώ) θα πληρωθούν μόλις ο παίκτης επιστρέψει στο γήπεδο, κάτι που ακόμα θα πάρει λίγους μήνες μετά την εγχείρηση κύστης που υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο», προσθέτει το δημοσίευμα. Φέτος, ο Κροάτης αγωνίστηκε σε 32 συμμετοχές και σκόραρε έξι γκολ ενώ μοίρασε και 11 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ