Ο Μάζουρεκ που ήρθε γιατί «υπογράφει σε ελληνική ομάδα» και το… παρελθόν με τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Μάζουρεκ που ήρθε γιατί «υπογράφει σε ελληνική ομάδα» και το… παρελθόν με τον Παναθηναϊκό (vid)

Στην Ελλάδα για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Φράνκο Μάζουρεκ, με τους Βούλγαρους να τον έχουν συνδέσει στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό.

Ο Φράνκο Μάζουρεκ βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες με τις τελευταίες πληροφορίες από τα βουλγαρικά Μέσα να αναφέρουν πως πρόκειται να υπογράψει σύντομα με ομάδα της Super League. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φέρεται να αποχαιρετάει τη Βουλγαρία και την Λέφσκι Σόφιας, για λογαριασμό ελληνικής ομάδας.

Ωστόσο τα δημοσιεύματα δεν αναφέρουν τίποτα για το ποια είναι η ενδιαφερόμενη ομάδα και που κλείνει ο Μάζουρεκ… τη δεδομένη στιγμή. Πρόσφατα ο Αργεντινός είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί το «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» είχαν ψαχτεί για την περίπτωση του, πριν μετακομίσει στη Βουλγαρία, όταν ακόμα αγωνιζόταν στον Παναιτωλικό.

Ο 26χρονος βραχύσωμος μέσος είναι γνώριμος στα μέρη μας, έχοντας αγωνιστεί στον Παναιτωλικό από το 2017 έως και το καλοκαίρι του 2019 που αποχώρησε. Με την ομάδα του Αγρινίου είχε πραγματοποιήσει 57 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με 11 γκολ και 6 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ