Κόντης : «Ο Πορτίγια έχει δείξει τη χειρότερη στάση»

Κόντης : «Ο Πορτίγια έχει δείξει τη χειρότερη στάση»

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Αρη μίλησε για την υπόθεση του Ισπανού, που αποτελεί το τελευταίο εμπόδιο για να αρθεί το ban που έχει επιβληθεί στους Θεσσαλονικείς.

Η υπόθεση του Πορτίγια αποτελεί το μεγάλο βραχνά στην προσπάθεια που κάνει ο Αρης για να αρθεί το ban που του έχει επιβληθεί από τη FIFA.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Κόντης, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Ισπανού επιθετικού. Οπως τόνισε χαρακτηριστικά, ο Ιβηρας δεν απαντάει στα μήνυμά του, ενώ επισήμανε ότι ο Πορτίγια έχει δείξει τη χειρότερη στάση από όλους.

«Έχω επικοινωνήσει με τον Πορτίγια μέσω social media αλλά δεν μου απαντάει όπως έκανε παλαιότερα. Εχει δείξει τη χειρότερη στάση και με απογοητεύει. Τα χρήματα που έπρεπε να πάρει ο Πορτίγια ήταν 70.000 ευρώ. Όταν λύθηκε το συμβόλαιο ο παίκτης συμφώνησε να πάρει 70 χιλιάδες και υπεύθυνοι είναι όσοι δεν τον πλήρωσαν.

Το ίδιο θα συμβεί και με τον Οριόλ, είναι κάτι που έρχεται για τον Άρη. Εγώ μιλάω με τον Μαγκανταλένα και τον έπεισα να κόψει τα μισά χρήματα που ζητάει το ίδιο και με τον Ούμπιδες. Ο δικηγόρος του Πορτίγια είναι αυτός που πιέζει για τα χρήματα, καθώς είναι ένας από τους κορυφαίους δικηγόρους στην Ισπανία ο Κόκε», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όλοι περιμένουν να γίνει κάτι στον Άρη και θέλουν να βρουν σύνδεση μαζί μου, ακόμα και σε μία υπόθεση πριν 30 χρόνια. Πέρασαν τόσες διοικήσεις και καμία δεν έκανε ότι έπραξε η ΑΕΚ και πλέον δεν έχει πρόβλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ