Απέρριψε την Γκιμαράες ο Ξαβιέ, έρχεται για τον Παναθηναϊκό

Απέρριψε την Γκιμαράες ο Ξαβιέ, έρχεται για τον Παναθηναϊκό

Ο Πορτογάλος εξτρέμ απέρριψε την πρόταση της Γκιμαράες και έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ολο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Αντόνιο Ξαβιέ, με τον Πορτογάλο εξτρέμ της Τοντέλα να αρνείται την πρόταση της Γκιμαράες και να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα.

Ο 28χρονος εξτρέμ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η Γκιμαράες, αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο την επιθυμία του να φορέσει τα πράσινα.

Το Τριφύλλι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ιβηρα μεσοεπιθετικό και μάλιστα οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία σε βασικά ζητήματα.

Συγκεκριμένα, η προφορική συμφωνία που υπάρχει με τον Ξαβιέ είναι για συμβόλαιο δύο ετών και το μόνο που απομένει για να έρθει στη Αθήνα ο παίκτης είναι η ολοκλήρωση του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Κάτι που αναμένεται να συμβεί την Κυριακή.

Η Τοντέλα παίζει εκτός έδρας με τη Μορεϊρένσε και της αρκεί ένας βαθμός για να  εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Μετά το ματς ο Ξαβιέ θα μαζέψει τις βαλίτσες του και θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος έχει επιλέξει τους Πράσινους και δεν δελεάστηκε από την πρόταση που του έκανε η Γκιμαράες. Η ομάδα της ιβηρικής χερσονήσου προσπάθησε να τον… κλέψει μέσα από τα χέρια του Παναθηναϊκού, αλλά ο ίδιος απέρριψε την πρόταση που δέχθηκε.

Οσον αφορά στη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, οι «καθαρές» απολαβές του θα είναι περίπου 150.000 ευρώ ετησίως, ενώ θα προστεθούν και μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ