ΑΕΚ : Μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του Αραούχο

ΑΕΚ : Μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του Αραούχο

Ο Μάσιμο Καρέρα θεωρεί ότι ο Σέρχιο Αραούχο αν και είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, δεν κουμπώνει με τον Νέλσον Ολιβέιρα, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν «καίγεται» να τον κρατήσει.

Ο Σέρχιο Αραούχο αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών στην ΑΕΚ, έχοντας προσφέρει πολλά και σπουδαία πράγματα στον σύλλογο, με αποκορύφωμα το πρωτάθλημα πριν από δυο χρόνια.

Ο Τσίνο ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Ένωση σε λίγες μέρες και δεδομένα οι κιτρινόμαυροι θα κάτσουν στο τραπέζι με τη Λας Πάλμας για την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Live Sport, ο Μάσιμο Καρέρα παρότι δεν έχει κανένα παράπονο από τον επαγγελματισμό του «Τσίνο» αλλά και παρόλο που εκτιμά πολύ την ποδοσφαιρική του αξία, θεωρεί πως δεν «κουμπώνει» αγωνιστικά δίπλα στον Νέλσον Ολιβέιρα.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν θέλει να κρατήσει τον παίκτη, απλά θα το κάνει μόνο με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα. Τα χρήματα που πρέπει να διαθέσει η Ένωση για τον Αραούχο είναι αρκετα και αν η Λας Πάλμας συνεχίσει να έχει υψηλές απαιτήσεις δεν πρόκειται η ΑΕΚ να επιμείνει για τον Αργεντινό επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ