Ολυμπιακός : Κινείται για Ζεράλδες

Ολυμπιακός : Κινείται για Ζεράλδες

Ο Ολυμπιακός προχωράει για την απόκτηση του Αντρέ Ζεράλδες για το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Σπόρτινγκ και για την παραμονή του Μπρούνο Γκασπάρ.

O Ομάρ Ελαμπντελαουί φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό τις επόμενες μέρες, καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του και δεν τα έχει βρει με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων για ανανέωση συμβολαίου.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει ήδη για τον αντικαταστάτη, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει βρει τον «εκλεκτό» για να καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πρόκειται για τον Αντρέ Ζεράλδες, τον οποίο σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει βάλει στο «μάτι» ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να κινηθεί για να τον κάνει δικό του.

Ο 29χρονος Πορτογάλος δεξιός μπακ αποχώρησε από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία δεν μπορούσε να καλύψει το ποσό που χρειαζόταν για την αγορά του από τη Σπόρτινγκ. Ο Ζεράλδες, που φέτος είχε 35 συμμετοχές και 3 ασίστ με τους πρωταθλητές Ισραήλ, δεσμεύεται με τα «λιοντάρια» ως το 2022, αλλά εκτιμάται πως μπορεί να αποκτηθεί με ένα πολύ προσιτό ποσό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θέλει να μιλήσει με τη Σπόρτινγκ και για τον Μπρούνο Γκασπάρ, προκειμένου να τον κάνει δικό του. Μέχρι στιγμής οι επαφές με την πορτογαλική ομάδα για τον Γκασπάρ είναι σε καλό δρόμο, ενώ είναι πιθανό να μπει στο τραπέζι και η περίπτωση του Ζεράλδες, ο οποίος αρέσει στο λιμάνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ