Το συγκλονιστικό «ευχαριστώ» της Αντριάνας Μαραγκού στον Αλαφούζο

Το συγκλονιστικό «ευχαριστώ» της Αντριάνας Μαραγκού στον Αλαφούζο

Η σύζυγος του παλαίμαχου άσου, με συγκινητικό ποστάρισμα της, αποκάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός όλο αυτό το διάστημα στηρίζει τον Σπύρο Μαραγκό και την οικογένεια του

Συνεχίζεται η δύσκολη μάχη που δίνει ο Σπύρος Μαραγκός, με τη σύζυγο του βετεράνου άσου, Αντριάνα να συγκλονίζει με το μήνυμα της, ευχαριστώντας τον Γιάννη Αλαφούζο για την ουσιαστική στήριξη.

Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του παλαίμαχου άσου, με ποστάρισμα της στα social media, αποκάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ όλο αυτό το διάστημα στηρίζει τον Σπύρο Μαραγκό, αλλά και την οικογένεια του.

Αναλυτικά το συγκινητικό μήνυμα της Αντριάνας Μαραγκού:

«Θέλω να γράψω εδώ κάτι που δεν είναι γνωστό. Ο κ. Αλαφούζος, παρά το γεγονός πως ο Σπύρος δεν περπατάει πια, δεν μπορεί να βρεθεί κοντά στην ομάδα, και να προσφέρει όπως παλιά, δεν έπαψε ποτέ να του πληρώνει το μισθό του. Κάθε μήνα μπαίνουμε στο νοσοκομείο για 4 ημέρες που του γίνονται ειδικές αγωγές. Κάθε μήνα εδώ και 4 χρόνια. Καλύπτει όλα τα έξοδα του νοσοκομείου. Ο Παναθηναϊκός μας στέλνει στο σπίτι όλες τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα που χρειάζεται και είναι πανάκριβα. Θα το ξαναπώ, δεν τον έχουμε δει και δεν του έχουμε μιλήσει ποτέ. Και είμαι βέβαιη πως δεν θα ήθελε να μαθευτούν αυτά, αλλά θα ήμουν αγνώμων αν δεν τα κατέθετα…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ