«Θέμα χρόνου η επιστροφή του Βράνιες, κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ και Άντερλεχτ»

«Θέμα χρόνου η επιστροφή του Βράνιες, κοντά σε συμφωνία ΑΕΚ και Άντερλεχτ»

Η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες στην ΑΕΚ φαίνεται πως έχει δρομολογηθεί, καθώς η Ένωση είναι κοντά σε συμφωνία με την Άντερλεχτ για την αποδέσμευση του.

Ο Όγκνιεν Βράνιες φαίνεται πως έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην ΑΕΚ και μάλιστα με μόνιμη μεταγραφή. Ο Βόσνιος αμυντικός μπορεί να επέστρεψε στους Βέλγους πριν μερικές εβδομάδες, όμως όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου επανένταξη του στην Ένωση.

Ο Βράνιες θέλει να επιστρέψει στην Ένωση και πιέζει την Άντερλεχτ για τη λύση του συμβολαίου του, ενώ η ΑΕΚ από την πλευρά της φέρεται να έχει ήδη επαφές με τους Βέλγους προκειμένου να αποκτήσουν τον 30χρονο αμυντικό με κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Voetbalkrant.com», ΑΕΚ και Άντερλεχτ έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις για τη μόνιμη επιστροφή του Βόσνιου και μάλιστα τονίζει ότι είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως το ίδιο δημοσίευμα λέει πως ο Βράνιες έχει πακετάρει ήδη τα πράγματα του και μέσα στις επόμενες μέρες θα βρεθεί και πάλι στην Ελλάδα και τους κιτρινόμαυρους.

«Οι δύο πλευρές μιλούν για μόνιμη μεταγραφή και επιστροφή του Βράνιες ως παίκτη της ΑΕΚ και όχι δανεικό», τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ ξεκαθαρίζει πως ο 30χρονος στόπερ δεν βρίσκεται καν στην αποστολή της ομάδας του για το σημερινό φιλικό με τη Ναντ, αν και η επίσημη δικαιολογία είναι ο τραυματισμός του. Στο Βέλγιο θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ, ενώ αναμένεται να υπογράψει και πολυετές συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ