Μπαγκαλιάνης : «Περίμενα την ευκαιρία και την άρπαξα» (vid)

Μπαγκαλιάνης : «Περίμενα την ευκαιρία και την άρπαξα» (vid)

Ο νεαρός αμυντικός του Άρη έκανε τον απολογισμό του για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε σε βίντεο της ΠΑΕ.

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μίλησε για τις αγωνιστικές ευκαιρίες που πήρε από τον Μίχαελ Ένινγκ στη διάρκεια των πλέι οφ στον φακό της ARIS FC TV. Ο 19χρονος αμυντικός τόνισε πως οι στόχοι του Άρη την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα πρέπει να είναι ακόμη υψηλότεροι και ευχήθηκε γρήγορη επιστροφή των οπαδών στις κερκίδες.

Για τη σεζόν που τελείωσε: «Η χρονιά κατά τη γνώμη μου είναι πετυχημένη. Βγήκαμε Ευρώπη και φτάσαμε μια ανάσα πριν τον τελικό. Έκανα και εγώ τα παιχνίδια μου και κατάφερα να δείξω κάποια πράγματα στον προπονητή και την ομάδα μου. Θα πρέπει να δουλέψουμε για τη νέα χρονιά και να επιστρέψουμε συγκεντρωμένοι για να ανεβάσουμε τον Άρη πιο ψηλά».

Για το πόσο έλειψε η παρουσία του κόσμου: «Και στα πλέι οφ αλλά και στον αγώνα Κυπέλλου, ο κόσμος ήταν αυτός που έλειψε περισσότερο. Με τον κόσμο δίπλα μας, έχουμε δείξει ότι να κερδίσουμε τους πάντες. Είμαστε μια δυνατή ομάδα. Εύχομαι να επιστρέψουν όσο πιο νωρίς στα γήπεδα και ειδικά στο γήπεδό μας, γιατί είναι ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή μας».

Για το πόσο επηρέασε την ομάδα η αγωνιστική απραξία εξαιτίας της καραντίνας: «Στην καραντίνα δεν υπήρχε απραξία. Δουλέψαμε στο 100% γιατί μας είχε στείλει πρόγραμμα η ομάδα. Ψυχολογικά υπήρχε ένα θέμα με όλα τα παιδιά, γιατί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το τι έγινε στον κόσμο. Μόλις γυρίσαμε στα γήπεδα όλο αυτό άλλαξε. Η διάθεση ανέβηκε στα επίπεδα που θέλαμε και δουλέψαμε για να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα δυνατοί».

Για τις ευκαιρίες που πήρε στα πλέι οφ: «Προσπάθησα να δώσω αυτό που μπορούσα. Περίμενα αυτή την ευκαιρία από τον προπονητή και πιστεύω ότι την άρπαξα. Ο στόχος της νέας χρονιάς είναι να έρθουμε όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς στην προετοιμασία, το οποίο είναι ρίσκο γιατί έχουμε κάνει ήδη μια μίνι προετοιμασία και θα πρέπει να κάνουμε ακόμα μια. Τη νέα χρονιά θα πρέπει να κυνηγήσουμε τους στόχους, που θα είναι μεγαλύτεροι από φέτος».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ