Ραντζέλοβιτς – Τσούμιτς:  Σερβικές υπεραξίες στα χέρια του Ολυμπιακού

Ραντζέλοβιτς – Τσούμιτς: Σερβικές υπεραξίες στα χέρια του Ολυμπιακού

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Νίκολα Τσούμιτς έκαναν την εκτόξευσή τους, ανέβασαν την αξία τους, «έφεραν» προτάσεις στον Ολυμπιακό και συνεχίζουν να ανεβαίνουν επίπεδο.

Η απόφαση του Ολυμπιακού να επενδύσει στην απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών από τη Σερβία την τελευταία διετία, έχει αποδειχθεί απολύτως επιτυχημένη. Στο πρόσωπο του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, αλλά και του Νίκολα Τσούμιτς, οι Ερυθρόλευκοι βρήκαν δύο ποδοσφαιριστές μεγάλης ποιότητας και προοπτικής. Δύο ποδοσφαιριστές που κόστισαν σχεδόν 1.000.000 συνολικά και η αξία τους έχει ήδη εκτοξευθεί στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ραντζέλοβιτς, μετά και τη φετινή παρουσία του στους Ερυθρόλευκους, σε πρωτάθλημα και Champions League (29 ματς, 5 γκολ, 2 ασίστ), ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του, έγινε στόχος σημαντικών ομάδων από το εξωτερικό, αλλά κυρίως κέρδισε την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα τη νέα σεζόν να είναι ένας από τους βασικούς εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Από την άλλη ο Τσούμιτς, με τα 16 γκολ (και 5 ασίστ) που πέτυχε στη Σερβία, «έφερε» ήδη την πρώτη επίσημη πρόταση στους Πειραιώτες. Με τουρκική ομάδα να προσφέρει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει! Και τον Θρύλο να αρνείται! Εξάλλου, είναι δεδομένο ότι η αξία του θα ανέβει κι άλλο. Ειδικά εφόσον πείσει και ο ίδιος τον Μαρτίνς ότι αξίζει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν για τους Ερυθρόλευκους.

Μάλιστα, μπορεί ορισμένοι να βιάζονται και να τον κρίνουν από τις προπονήσεις που κάνει στο Ρέντη αυτό το διάστημα, ωστόσο, στον Πειραιά γνωρίζουν πολύ καλά τι ποδοσφαιριστή έχουν στα χέρια τους. Και δείχνουν διατεθειμένοι να του δώσουν χρόνο, για να λυθεί και να αναδείξει το ταλέντο του.

Από εκεί και πέρα, αυτό που έχει σημασία να αναφέρουμε, είναι ότι, τόσο ο Ραντζέλοβιτς, όσο και ο Τσούμιτς, με τις φετινές τους εμφανίσεις κέρδισαν ένα μεγάλο παράσημο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχουν ενημερωθεί και οι δύο ότι θα είναι στις κλήσεις της Εθνικής Σερβίας, για τα παιχνίδια του Nations League, τον Σεπτέμβριο… Με τους διεθνείς του Ολυμπιακού να αυξάνονται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ