Τσιώλης : «Μου είχε λείψει η μυρωδιά του πάγκου»

Τσιώλης : «Μου είχε λείψει η μυρωδιά του πάγκου»

Ο Σάκης Τσιώλης δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός ότι επέστρεψε στους πάγκους.

Ο Σάκης Τσιώλης είναι ο νέος προπονητής του Βόλου και επιστρέφει μετά από δύο χρόνια στους πάγκους. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΠΟΡ FM» αναφέρθηκε στην επιστροφή του, τη συνεργασία του με τον Αχιλλέα Μπέο και τις μεταγραφικές ενισχύσεις που ετοιμάζει για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός ότι επιστρέφει στους πάγκους: «Ήταν παράξενα αυτά τα δύο χρόνια αποχής, αλλά πολύ δημιουργικά. Ασχολήθηκα πολύ με το ποδόσφαιρο και στα ΤΕΦΑΑ κάναμε προπονητική υψηλού επιπέδου. Όλη αυτή η ιστορία ήταν πολύ ωφέλιμη, αλλά μου είχε λείψει η μυρωδιά του πάγκου».

Για τη συνεργασία με τον Αχιλλέα Μπέο: «Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο, είχαμε συνεργαστεί πολύ καλά στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό Βόλου. Πέρα από τα απίστευτα προβλήματα που συνάντησα στον Άρη, είχα την τύχη να εργαστώ σε συλλόγους που είχαν καλή οργάνωση και συνέπεια».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας: «Έχουμε κάνει προεργασία και τις επόμενες ημέρες θα κλείσουμε το ρόστερ για να είμαστε έτοιμοι στην προετοιμασία. Σε όσες ομάδες ήμουν τα τελευταία 10-15 χρόνια αυτό που έκανα είναι να συζητώ με τους συνεργάτες μου για τα χαρακτηριστικά των παικτών που ψάχνουμε. Κάπως έτσι είχαμε βρει τον Μπαράλες και έγινε πρώτος σκόρερ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ