«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τσόριτς» (vids)

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Τσόριτς» (vids)

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Κροάτη μεσοεπιθετικό της Ρόμα – Τα δεδομένα της υπόθεσης του 23χρονου άσου.

Την περίπτωση του 23χρονου Κροάτη μεσοεπιθετικού της Ρόμα, Αντε Τσόριτς, φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ανήκει στους Τζιαλορόσι, αλλά φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ισπανία με τη φανέλα της Αλμερία, έχοντας 17 συμμετοχές με 3 ασίστ. Ο 23χρονος παίζει κυρίως ως επιτελικός χαφ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος.

Στη συμφωνία των δύο ομάδων υπήρχε ρήτρα αγοράς ύψους 6 εκατ. €, ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες η Αλμερία ενημέρωσε τον πατέρα και μάνατζερ του Αντε Τσόριτς, Μιλένκο, ότι δεν πρόκειται να καλύψει το ποσό και ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ρόμα.

Οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας από την πλευρά τους έχουν ενημερώσει τον Τσόριτς ότι δεν τον υπολογίζουν για τη νέα αγωνιστική σεζόν και του έχουν ζητήσει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 23χρονο άσο φέρεται να είναι ο ΠΑΟΚ, όπως τουλάχιστον γράφουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

«Ο Τσόριτς έχει πολλές προτάσεις, συμπεριλαμβανομένου και από την Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ πράγματι ενδιαφέρεται για τον Κροάτη», έγραψε ο Τζον Σολάνο, συντάκτης της ιστοσελίδας «romapress.net». Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τσόριτς έχει συμβόλαιο με την Ρόμα μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά θεωρείται απίθανο να παραμείνει στο ρόστερ των Τζιαλορόσι.

Η Ρόμα τον είχε αποκτήσει από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το 2018 έναντι 6 εκατ. ευρώ, αλλά δεν κατάφερε να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στην ιταλική ομάδα. Το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε ως δανεικός στην Αλμερία και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ