AEK : Kλείνει τον Βράνιες και βάζει μπρος για άλλους τρεις!

AEK : Kλείνει τον Βράνιες και βάζει μπρος για άλλους τρεις!

Η ΑΕΚ «τρέχει» το θέμα του Βόσνιου στόπερ και προχωράει παράλληλα για εξτρέμ, αριστερό μπακ αλλά και σέντερ φορ – Στο «κάδρο» και οι ανανεώσεις.

ΑΕΚ και Ογκνιέν Βράνιες έχουν δώσει τα χέρια για συμβόλαιο που θα έχει ορίζοντα τετραετίας και ο Βόσνιος στόπερ ετοιμάζεται για την Τρίτη του επιστροφή στην ομάδα. Από τη στιγμή που ο Βράνιες θα πάρει την ελευθέρας του από τους Βέλγους η ΑΕΚ φαντάζει ως την βασική επιλογή για την επόμενη μέρα της καριέρας του. Αν όχι και την μοναδική. Ο Βόσνιος στόπερ θέλει σαν τρελός να επιστρέψει στην Ελλάδα και φαίνεται πως δρομολογεί ο ίδιος τις συνθήκες, προκειμένου αυτό να συμβεί.

Χθες, αναπτύχθηκαν έντονες φήμες στο Βέλγιο, που εμφάνιζαν την υπόθεση ιδιαίτερα προχωρημένη. Τόσο, που υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν τον Βράνιες στην Αθήνα ακόμα και σήμερα!

Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται άμεσες. Ο Βράνιες «τρέχει» το ζήτημα της αποδέσμευσής του από την Άντερλεχτ, που είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί. Οι Βέλγοι θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Βόσνιου αμυντικού, την ίδια στιγμή που διαπιστώνουν πως δύσκολα θα βρεθεί στην αγορά ομάδα που θα καταβάλει χρήματα για να τον αγοράσει.

Ο Μάσιμο Καρέρα εννοείται πως έχει ανάψει το «πράσινο φως» προκειμένου να «τρέξουν» οι εξελίξεις, ενώ η παρουσία του Ιταλού αποτελεί και ένα βασικό κίνητρο για τον Βράνιες, προκειμένου να γυρίσει στην ΑΕΚ.

Η μεταγραφή του Ογκνιέν Βράνιες στην ΑΕΚ έχει μπει λοιπόν στην τελική της ευθεία και στην Ένωση προετοιμάζονται να «τρέξουν» και τις υπόλοιπες υποθέσεις που απασχολούν. Οι Κιτρινόμαυροι έχουν αποφασίσει να ενισχυθούν σε τουλάχιστον τρεις θέσεις ακόμα. Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ έναν αριστερό μπακ, έναν εξτρέμ αλλά και έναν σέντερ φορ.

Οι δύο πρώτες προσθήκες θα προορίζονται για βασικές μονάδες, ενώ για τη θέση του φορ αναζητείται ένας παίκτης που θα δώσει βάθος και ουσιαστικά θα αποτελεί την εναλλακτική πίσω από τον Νέλσον Ολιβέιρα. Πιο προχωρημένο θεωρείται το θέμα του ακραίου.

Οι περιπτώσεις του Μουαμέρ Τάνκοβιτς της Χάμαρμπι και του Κιρίλ Ντεσπότοφ που ανήκει στην Κάλιαρι βρίσκονται στην ατζέντα της. Αμφότεροι έχουν τσεκαριστεί από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και συγκεντρώνουν τα στοιχεία που αναζητούν στην αγορά για την εν λόγω θέση.

Στην Ένωση θέλουν να «τρέξουν» τα παραπάνω ζητήματα το συντομότερο. Μιας και στην ατζέντα υπάρχουν και θέματα που αφορούν στο υπάρχον ρόστερ και θα πρέπει να μπουν σε μια σειρά. Βασικότερα είναι αυτά που σχετίζονται με τους Νέλσον Ολιβέιρα και Μάρκο Λιβάια.

Οι δύο παίκτες έχουν συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο και πρόθεση της ΑΕΚ είναι να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων για την ανανέωσή τους. Οι δύο υποθέσεις δεν είναι απλές, όμως στην Ένωση εκτιμούν πως μπορούν να τις φέρουν στα μέτρα τους και να τις κλείσουν με επιτυχία.

Στην ίδια κατηγορία είναι και ο Γαλανόπουλος, ωστόσο είναι σαφές πως προτεραιότητα για τον Δικέφαλο αποτελεί το να «δέσει» τα δύο μεγάλα αστέρια του και να μην υπάρξει ο κίνδυνος να χαθούν το επόμενο καλοκαίρι, ως ελεύθεροι.

Μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξει ευρεία σύσκεψη του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα ζητήματα που αναφέραμε παραπάνω, έτσι ώστε να μπουν σε μια σειρά. Η ΑΕΚ είναι σαφές πως προχωράει με… χίλια τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας και όλα δείχνουν πως θα προκύψουν εξελίξεις σε πολλαπλά μέτωπα, ακόμα και μέσα στις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ