ΑΕΚ : Στο στόχαστρο ο Ντ’ Ούρσο (vid)

ΑΕΚ : Στο στόχαστρο ο Ντ’ Ούρσο (vid)

Ο Κριστιάν Ντ’ Ούρσο είναι ένας από τους παίκτες που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ και αρέσει στον Ίλια Ίβιτς

Η ΑΕΚ έχει βάλει μπροστά εδώ και αρκετό καιρό τον μεταγραφικό της σχεδιασμό για τη νέα σεζόν με τον Ίλια Ίβιτς να «τρέχει» το πλάνο. Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης παρά τις πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει (μεταγραφές Ενομπακάρε, Καρακλάγιτς και επιστροφή Βράνιες με μεταγραφή) έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ.

Για αυτό τον λόγο λοιπόν έχει βάλει στο μάτι και την περίπτωση του Κριστιάν Ντ’ Ούρσο. Ο 23χρονος Ιταλός ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα άκρα και πρόκειται για μια πολύ καλή και προσιτή περίπτωση.

Ο μεταγραφικός στόχος της Ένωσης είναι παιδί των Ακαδημιών της Ρόμα με 72 ματς μέχρι και τη δεύτερη ομάδα της, ενώ δεν πήρε ποτέ ευκαιρία στην πρώτη ομάδα.

Το 2016 πήρε την ευκαιρία να παίξει δανεικός στην Λατίνα για έξι μήνες αγωνιζόμενος σε 15 παιχνίδια. Τον Ιανουάριο του 2017 πήγε στην Κάρπι για 6 μήνες πάλι δανεικός και έπαιξε μόλις 1 ματς για 4 λεπτά. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς έπαιξε στην Ασκολι με δανεισμό και σε ένα χρόνο αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Μετά από αυτή την χρονιά ήρθε στην Ελλάδα για τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League. Σε μία σεζόν έπαιξε σε 30 ματς, 1 γκολ και 1 ασίστ. Μετά από τόσους δανεισμούς πήρε μεταγραφή για την Τσιταντέλα με 26 ματς και 4 γκολ πέρυσι.

Εχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ιταλίας και τώρα στα 23 του παίζει τις τελευταίες αγωνιστικές στην Serie B, ώστε να πάει με την Τσιταντέλα στα πλέι οφ ανόδου στην Serie A

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ