Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρον για Καράσα (vid)

Παναθηναϊκός : Ενδιαφέρον για Καράσα (vid)

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Τσάβι Ρόκα και του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται ο Καράσα της Μποαβίστα για να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

O Παναθηναϊκός μετά και την έλευση του Ντάνι Πογιάτος «φουλάρει» για ενίσχυση, με τη θέση που «καίει» να είναι αυτή του δεξιού μπακ. Ο Τσάβι Ρόκα βρίσκεται σε αναζήτηση ενός βασικού δεξιού οπισθοφύλακα και μάλιστα θέλει ιδανικά να τον έχει πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως αυτή η εβδομάδα είναι καθοριστική για τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή, ο οποίος έχει βάλει στο μάτι διάφορες περιπτώσεις. Μια από αυτές είναι και αυτή του Ρουί Φιλίπε Καετάνο Μόουρα ή… σκέτο Καράσα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μποαβίστα.

Ο Καράσα αποτελεί τον αρχηγό των Πορτογάλων, ενώ τη φετινή σεζόν είχε 31 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ με τα «ασπρόμαυρα». Σε όλη την καριέρα του αγωνίζεται στην Μποαβίστα εκτός από τις χρονιές 2014/15 και 2015/16 που έπαιξε δανεικός σε Τοντέλα και Σάντα Κλάρα.

Συνολικά έχει πάνω από 165 εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, ενώ το κασέ του είναι προσιτό για τον Παναθηναϊκό, αφού δεν ξεπερνάει τις 200.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ