Παναθηναϊκός : Προτάθηκε ο Κορμπ (vid)

Παναθηναϊκός : Προτάθηκε ο Κορμπ (vid)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Γιούλιαν Κορμπ είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να βρει οπωσδήποτε έναν δεξί μπακ, καθώς η ομάδα έχει αδυναμία σε εκείνη την θέση. Στόχος των «πρασίνων», είναι να καλυφθεί μέχρι τις 6 Αυγούστου που αρχίζει η προετοιμασία και ήδη υπάρχουν αρκετά ονόματα στην λίστα. Ένα από αυτά, φαίνεται να είναι ο Γιούλιαν Κορμπ.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Γερμανό δεξιοπόδαρο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Ανόβερο. Συγκεκριμένα, ο νεαρός αμυντικός περιέχει πολλά χαρακτηριστικά από αυτά που αναζητά ο Ρόκα για το «τριφύλλι». Στην Γερμανία έχει δημιουργήσει ένα αρκετά καλό όνομα ενώ το καλοκαίρι του 2017, η τιμή έφτασε και τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Αν και ξεκίνησε στις ακαδημίες της Ντούισμπουργκ, γρήγορα μετακινήθηκε στην Γκλάντμπαχ, όπου πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του σε ανδρική ομάδα. Έμεινε για έξι χρόνια, καταγράφοντας 101 συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ και πέντε ασίστ. Με την φανέλα του Ανόβερο αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια, πραγματοποιώντας γεμάτες σεζόν. Συγκεκριμένα, έπαιξε σε 68 παιχνίδια, σκοράροντας δύο τέρματα και μοιράζοντας έξι ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ