Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ΠΑΟΚ – Σπόρτινγκ για τον Μίσιτς

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας ΠΑΟΚ – Σπόρτινγκ για τον Μίσιτς

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα καλύψει τα 2 εκατ. ευρώ της ρήτρας του 26χρονου μέσου – Σε δύο δόσεις θα καταβάλουν το ποσό οι Ασπρόμαυροι.

Συμφωνία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Σπόρτινγκ για την αγορά των δικαιωμάτων του Γιόζιπ Μίσιτς αποκαλύπτουν οι Πορτογάλοι.

Όπως γράφει η A Bola, οι Θεσσαλονικείς θα καταβάλουν τα 2 εκατ. ευρώ που προβλέπει η οψιόν αγοράς που είχε μπει στη συμφωνία των δύο ομάδων για τον δανεισμό του 26χρονου και θα κάνουν δικό τους τον Κροάτη.

Οι Ιβηρες μάλιστα αποκαλύπτουν και λεπτομέρειες της συμφωνίας. Όπως τονίζουν στο σημερινό τους δημοσίευμα, ο ΠΑΟΚ θα καταβάλει το ποσό σε δύο δόσεις του 1 εκατ. ευρώ. Οι Ασπρόμαυροι θα πληρώσουν άμεσα την πρώτη δόση, ενώ η δεύτερη θα καταβληθεί μόλις ο Γιόζιπ Μίσιτς επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.  Υπενθυμίζουμε ότι ο Κροάτης τον Ιούνιο είχε υποβληθεί σε αφαίρεση κύστης από την βουβωνική χώρα.

«Η Σπόρτινγκ έχει ήδη καταλήξει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τη μετακίνηση του μέσου, Γιόζιπ Μίσιτς, στη Θεσσαλονίκη. Μετά από μια νέα συνάντηση, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ως εκ τούτου, οι Έλληνες θα καλύψουν τη ρήτρα και θα πληρώσουν 2 εκατ. ευρώ.

Θα πληρώσουν άμεσα 1 εκατ. ευρώ και τα υπόλοιπα αργότερα, όταν ο παίκτης, ο οποίος αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση, επιστρέψει για να αγωνιστεί. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Μίσιτς χειρουργήθηκε τον περασμένο Ιούνιο, οπότε του αφαιρέθηκε μια κύστη από τη βουβωνική χώρα», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ο Μίσιτς πριν αντιμετωπίζει το πρόβλημα με την κύστη, είχε αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, έχοντας 6 γκολ και 12 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ