ΠΑΟΚ : MVP Ιουλίου ο Μιχαηλίδης

ΠΑΟΚ : MVP Ιουλίου ο Μιχαηλίδης

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αναδείχθηκε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, με ποσοστό 64,77% ως ο καλύτερος παίκτης για το μήνα Ιούλιο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Πασχαλάκη.

Τον Γιάννη Μιχαηλίδη ανέδειξαν ως τον MVP Ιουλίου οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, μετά από σχετική ψηφοφορία που διοργάνωσε η ΠΑΕ. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου, συγκέντρωσε το 64,77% των ψήφων, κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμη μια ατομική διάκριση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» η ΠΑΕ: «Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ήταν αυτός που κέρδισε την προτίμηση του κοινού στον τελευταίο μήνα της σεζόν 2019-20 και αναδείχθηκε ως 11888 MVP Ιουλίου.

Πριν τον Ιούλιο μετρούσε μόλις 21 αγωνιστικά λεπτά με τη φανέλα της Α Ομάδας. Στα πρώτα δύο παιχνίδια του μήνα ήρθε από τον πάγκο. Στη συνέχεια πήρε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι και απέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, ότι είναι έτοιμος να τα καταφέρει στο ανώτερο επίπεδο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα βρήκε στο πρόσωπο του Γιάννη Μιχαηλίδη, τον ιδανικό παίκτη για το αριστερό άκρο της αμυντικής τριάδας, κι ο νεαρός στόπερ φρόντισε να αρπάξει από τα… μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε.

Συνεπής, συγκεντρωμένος και ιδιαίτερα μαχητικός στα μετόπισθεν, κομβικός και ψύχραιμος  στο επιθετικό κομμάτι, όντας εξαιρετικός με τη μπάλα στα πόδια και φυσικά highlight των εμφανίσεών του, το απίθανο γκολ-φάουλ που σημείωσε κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP ο Μιχαηλίδης συγκέντρωσε το 64,77% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον πρώτο του ατομικό τίτλο με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, που πραγματοποίησε κάποιες σπουδαίες επεμβάσεις και το βάθρο συμπλήρωσε ο Μαουρίσιο, που έδωσε τα πάντα στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ