Λαμία : Το τρένο της μεγάλης φυγής

Λαμία : Το τρένο της μεγάλης φυγής

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από τη Λαμία, εάν η ομάδα της Φθιώτιδας δεν βρει τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Ετοιμος να αποχωρήσει από την ηγεσία της Λαμίας, εάν η ομάδα της Φθιώτιδας δεν βρει το τηλεοπτικό συμβόλαιο που αναζητάει, δήλωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας τόνισε ότι τα έξοδα ξεπερνούν τα έσοδα και είναι αδύνατον να παραμείνει στην ομάδα, εάν δεν βρει το τηλεοπτικό συμβόλαιο που αναζητάει για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

«Εγώ αν δεν βρω τηλεοπτικό συμβόλαιο τελείωσε η ιστορία ποδόσφαιρο. Να καθίσουμε να γελοιοποιούμαστε; Δεν χρειάζεται να υπάρχουμε. Έχω ακούσει πως και άλλος σταματάει αν γίνει αυτό αλλά δεν είμαι αρμόδιος. Εμείς ως Λαμία δεν έχουμε πρόταση για τηλεοπτικό 1,3 εκατ. ευρώ που λένε. Η ομάδα πλην των ποδοσφαιριστών έχει έξοδα 1,5 εκατ. ευρώ. Δεν έχει ουσία η αναδιάρθρωση.

Πέρυσι το κάναμε για να είναι βιωσιμότερες οι ομάδες. Φέτος οι εισηγήσεις δεν πείθουν κανέναν. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πολύ ζορισμένο ώστε να βγούνε ομάδες στη Super League. Τι να κάνουν χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο; Χωρίς έσοδα; Το τηλεοπτικό είναι βασικό για τις ομάδες, αλλιώς θα γίνουμε σαν την δεύτερη εθνική και χειρότερα» ανέφερε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου στον αέρα του Real Fm.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ