«Ματιές» της ΑΕΚ σε Σαμπορίτ

«Ματιές» της ΑΕΚ σε Σαμπορίτ

Την περίπτωση του Ενρίκ Σαμπορίτ εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ από την ΑΕΚ έχει αναγκάσει τον Ίλια Ίβιτς να αναζητήσει τον αντικαταστάτη στην αγορά. Μια από τις περιπτώσεις που «έπεσαν» στο τραπέζι λοιπόν φέρεται πως είναι αυτή του Ενρίκ Σαμπορίτ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Σαμπορίτ θεωρούν ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής και ο Μάσιμο Καρέρα πως είναι ιδανική περίπτωση για να συνθέσει μαζί με τον Έλντερ Λόπες τους δυο παίκτες της αριστερής πλευράς στην άμυνα. Ο Σαμπορίτ έχει συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ως το καλοκαίρι του 2021 και η Ένωση δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε επίσημη κρούση τις επόμενες μέρες.

Ο 28χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην Εσπανιόλ και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, στην οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, μετρώντας με την πρώτη ομάδα 43 συμμετοχές. Μέσα σε αυτό το διάστημα είχε και ένα πέρασμα από τη Μαγιόρκα ως δανεικός.

Το 2018 μετακόμισε ως ελεύθερος στο Ισραήλ και στην ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς όπου πραγματοποίησε 41 συμμετοχές πέτυχε τρία γκολ και έδωσε πέντε ασίστ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε «μέτρησε» 36 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε ένα γκολ και έδωσε και τρεις ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ