ΠΑΟΚ : Γερμανική «πολιορκία» για Λημνιό και Μιχάι!

ΠΑΟΚ : Γερμανική «πολιορκία» για Λημνιό και Μιχάι!

Ομάδες από την Bundesliga, έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τους Δημήτρη Λημνιό και Ενέα Μιχάι. Μάλιστα, φημολογείται πως τις επόμενες ημέρες θα φτάσουν προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όχι όμως με τα χρήματα που αξιώνουν οι Θεσσαλονικείς.

Δύο ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και στον ΠΑΟΚ, εκτός από το θέμα προπονητή, τα περισσότερα, αν όχι όλα, είναι στον αέρα. Μεταγραφές, αποδεσμεύεις, πωλήσεις, αλλά και δανεικοί, είναι τα μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει ο Όλαφ Ρέμπε.

Ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής, που έχει σηκώσει τα μανίκια του εδώ και μέρες, προσπαθεί να βάλει σε μια σειρά όλα τα ανοιχτά μέτωπα του συλλόγου. Η πιο δύσκολη περίπτωση είναι οι πωλήσεις παικτών. Η ΠΑΕ θέλει να έχει έσοδα τη φετινή χρονιά λόγω του FFP και περιμένει να έρθουν προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού για να μπορέσει να πουλήσει όσο πιο ακριβά μπορεί τα καλά… «ασημικά» του.

Από την ημέρα που ανέλαβε το πόστο του αθλητικού διευθυντή ο Όλαφ Ρέμπε, πολλές γερμανικές ομάδες έχουν εστιάσει την προσοχή τους στα πολλά ταλέντα που έχει ο Δικέφαλος. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες από την Bundesliga έχουν βάλει στην μεταγραφική τους ατζέντα τα ονόματα των Δημήτρη Λημνιού και Ενέα Μιχάι. Αν για τον πρώτο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο πως θα υπάρξει ενδιαφέρον, η περίπτωση του δεύτερου ξάφνιασε καθώς ο Αλβανός αμυντικός στο τέλος του πρωταθλήματος έκανε μαζεμένες εμφανίσεις.

Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι γνωστό, έχει βάλει ρήτρες σε όλους τους ποδοσφαιριστές του με αυτή του Λημνιού να φτάνει τα 15 εκατ. ευρώ, ενώ του Μιχάι είναι στα 7 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα οι Ασπρόμαυροι πολύ δύσκολα να τα βρουν και το ξέρουν.

Για τον Βολιώτη επιθετικό, λέγεται πως τις επόμενες ημέρες η πρόταση που θα έρθει θα φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ, ενώ στον ποδοσφαιριστή θα προταθεί τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τις 800 χιλιάδες ευρώ. Όσον αφορά τον νεαρό αμυντικό, γερμανική ομάδα έχει ρωτήσει τον Ρέμπε για τον Μιχάι και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει και επίσημη κρούση στους Ασπρόμαυρους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ