«Ο Μπάρκας ταξιδεύει στη Γλασκώβη και υπογράφει για 4 χρόνια»

«Ο Μπάρκας ταξιδεύει στη Γλασκώβη και υπογράφει για 4 χρόνια»

Δημοσίευμα από τη Σκωτία αναφέρει ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ από την ΑΕΚ είναι στην τελική της ευθεία.

Η μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ προχωράει, αφού η ΑΕΚ συμφώνησε με τη σκωτσέζικη ομάδα για την πώληση του Έλληνα γκολκίπερ. Η Ένωση θα λάβει ένα ποσό 5 εκατ. ευρώ συν 1 εκατ. ευρώ μπόνους από τους πρωταθλητές Σκωτίας και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για την επισημοποίηση του deal.

Μάλιστα δημοσίευμα των Glasgow Times αναφέρουν ότι «ο Βασίλης Μπάρκας ταξιδεύει σήμερα στη Γλασκώβη και θα υπογράψει στη Σέλτικ ακόμα και μέσα στη μέρα, αν όλα πάνε καλά με τις ιατρικές εξετάσεις που θα υποβληθεί».

Το σχετικό δημοσίευμα σημειώνει ότι η Σέλτικ ολοκληρώνει την απόκτηση του Έλληνα τερματοφύλακα, έναντι 5 εκατομμυρίων λιρών (5,47 εκατομμύρια ευρώ). Σύμφωνα με τους Σκωτσέζους, ο Μπάρκας θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας με τους πρωταθλητές Σκωτίας, αφού η Σέλτικ αύξησε την αρχική προσφορά της και συμπεριέλαβε ρήτρα πώλησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σκωτσέζικη ομάδα αναζήτησε τερματοφύλακα από τότε που ο Φρέιζερ Φόρστερ απέρριψε την ευκαιρία παράτασης δανεισμού από τη Σαουθάμπτον και ο Μπάρκας αποτελούσε μια από τις πρώτες της επιλογές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ