Έδωσε το «ok» ο ΠΑΟΚ για Μυστακίδη, αποφασίζει ο παίκτης

Έδωσε το «ok» ο ΠΑΟΚ για Μυστακίδη, αποφασίζει ο παίκτης

Ο ΠΑΟΚ είναι θετικός στον δανεισμό του 23χρονου ποδοσφαιριστή, που επέστρεψε στα γήπεδα πριν ένα μήνα, μετά από οχτάμηνη απουσία. Αύριο η οριστική απάντηση του Μυστακίδη.

Στην πρώτη κουβέντα που είχε γίνει μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού για τον Μολέδο, όταν οι Θεσσαλονικείς εξέφρασαν την επιθυμία τους να πάρουν τον Βραζιλιάνο προσφέροντας χρήματα και έμψυχα ανταλλάγματα, ο Παναθηναϊκός ζήτησε τον Ευθύμη Κουλούρη, αφού η ανάγκη του για ενίσχυση στην επίθεση ήταν μεγαλύτερη από οποιαδήποτε άλλη.

Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε, μιας και ο Κουλούρης υπολογίζεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, που πάει… εναλλάξ τους φορ του (Πρίγιοβιτς στα εντός, Κουλούρης στα εκτός) και αντιπρότεινε Κάτσε και Κωνσταντινίδη, πρόταση που βρήκε σύμφωνο τον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, όπως έχει γίνει γνωστό, ο Παναθηναϊκός στη νέα κουβέντα που έγινε σήμερα μεταξύ Μίχελ και Διαμαντόπουλου, ζήτησε και τον Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος αγωνίζεται στην επίθεση και επέστρεψε μόλις πριν ένα μήνα (15 Δεκεμβρίου) στην αποστολή του ΠΑΟΚ έπειτα από οχτώ μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού. Ο Μυστακίδης είχε υποστεί ρήξη μηνίσκου και πρόσθιου χιαστού τον περασμένο Απρίλη στο ματς του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα, σε μια προσπάθεια του στο ξεκίνημα του αγώνα για να προλάβει την μπάλα πριν βγει πλάγιο και συνέχισε να αγωνίζεται μέχρι και το 80’ εκείνου του αγώνα, όταν και κατέρρευσε.

Μέχρι εκείνη τη μέρα, ο Μυστακίδης είχε αγωνιστεί σε 31 παιχνίδια στην περσινή σεζόν με τον ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς (17 σαν βασικός) έχοντας σημειώσει 6 γκολ και αποτελούσε τον δεύτερο σκόρερ του ΠΑΟΚ, με τον Ίβιτς να τον χρησιμοποιεί τόσο στη θέση του σέντερ φορ, όσο και σε αυτή του εξτρέμ και στα δύο άκρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ είπε το «ναι» στον Παναθηναϊκό για τον δανεισμό του Μυστακίδη (μαζί με αυτούς των Κάτσε και Κωνσταντινίδη) μέχρι το καλοκαίρι και απομένει πλέον η απόφαση του ποδοσφαιριστή προκειμένου να δούμε αν θα κατηφορίσουν τρεις παίκτες για να ενισχύσουν το ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο Μυστακίδης έχει αγωνιστεί σε δύο ματς Κυπέλλου από την επιστροφή του κι έπειτα, χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ είναι απίθανο να βρει, όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί και ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί στον «δικέφαλο», σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που έχει «ξεμείνει» με Μολίνς και Πίσπα στην επίθεση, ενώ η άλλη πρόταση που υπήρξε γι’ αυτόν προς τον ΠΑΟΚ ήταν από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με βάση το αγωνιστικό συμφέρον του ποδοσφαιριστή, οι πιθανότητες να αποτελέσει και αυτός μέρος του deal για τον Ροντρίγκο Μολέδο είναι πολλές, με το θέμα να ξεκαθαρίζει οριστικά αύριο, με την τελική απάντηση και του Μυστακίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ