Επιμένουν για Σα και Ατλέτικο Μαδρίτης

Επιμένουν για Σα και Ατλέτικο Μαδρίτης

Η «AS» σε σημερινό της δημοσίευμα κάνει λόγο για «μπάσιμο» της Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να κάνει δικό της τον Ζοσέ Σα.

Ο Ζοσέ Σα είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ο «φύλακας άγγελος» της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε ήταν εντυπωσιακές, κράτησε το μηδέν σε πάρα πολλά ματς και είναι ένας από τους κύριους λόγους που οι ερυθρόλευκοι έδειξαν αυτό το εξαιρετικό φετινό πρόσωπο.

Όπως είναι λογικό λοιπόν η αξία του έχει εκτοξευτεί, ενώ και το ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του είναι έντονο. Τόσο ομάδες από την Premier League, αλλά και από την Πορτογαλία τσεκάρουν την περίπτωση του, όμως η ομάδα που θέλει περισσότερο τον Πορτογάλο κίπερ του Ολυμπιακού δεν είναι άλλη από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «AS», η Ατλέτικο εξετάζει την περίπτωση του Σα και μάλιστα είναι διατεθειμένη να καταθέσει και πρόταση για τον παίκτη, ειδικά από τη στιγμή που ο Γιαν Όμπλακ είναι στο στόχαστρο της Τσέλσι.

Ο Σα δεσπόζει στη λίστα του Τσόλο Σιμεόνε, μαζί με τον πρώην ερυθρόλευκο Ρομπέρτο και τον Ντμίτροβιτς της Εϊμπάρ. Ο Ισπανός πορτιέρε που ανήκει στη Γουέστ Χαμ και αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στο λιμάνι, θεωρείται καλή και οικονομική περίπτωση, αλλά ο Σα φέρεται να είναι ακόμα πιο ψηλά στη λίστα των ροχιμπλάνκος, που δεν αποκλείεται να καταθέσουν κι επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον Πορτογάλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ