«Πρέπει να ανεβάσει την πρόταση της για Σολδάνο η Μπόκα»

«Πρέπει να ανεβάσει την πρόταση της για Σολδάνο η Μπόκα»

Ο δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο έχει «παγώσει», με τον πρώην τεχνικό διευθυντή της Μπόκα να τονίζει ότι πρέπει να αυξήσει την προσφορά της αν θέλει να τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν.

Ο δανεισμός του Φράνκο Σολδάνο ολοκληρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες και τυπικά ο Αργεντινός επιθετικός αποχώρησε από την Μπόκα Τζούνιορς. Η ομάδα του Μπουένος Άιρες βέβαια θέλει να κρατήσει τον Σολδάνο και τη νέα σεζόν, όμως επειδή αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα δεν έχει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Για αυτό τον λόγο και έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τους ερυθρόλευκους για νέο δανεισμό του παίκτη και πάλι για έναν χρόνο και φυσικά με οψιόν αγοράς. Η πρόταση ωστόσο της Μπόκα στον Ολυμπιακό είναι πολύ χαμηλή (100.000 ευρώ), την ώρα που οι Πειραιώτες αξιώνουν τουλάχιστον 300.000 ευρώ.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η μεταγραφή καθυστερεί και οι επαφές έχουν παγώσει, με την Μπόκα από την πλευρά της να ψάχνει λύση, καθώς θέλει να διατηρήσει τον Αργεντινό επιθετικό στο ρόστερ της. Η επιθυμία τόσο του Σολδάνο, όσο και του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσει με τη μορφή δανεισμού στην Μπόκα αλλά με διαφορετικούς όρους.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Μπόκα, Κριστιάν Τραβέρσο ρωτήθηκε για τον παίκτη, τόνισε ότι πρέπει να μείνει, ενώ αποκάλυψε πως πρότεινε μια λύση στο Συμβούλιο της αργεντίνικης ομάδας για να υπάρξει συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τραβέρσο υπέβαλε αίτημα στο συμβούλιο λέγοντας πως πρέπει να καταβάλει την απαραίτητη προσπάθεια για να διατηρήσει έναν παίκτη που θεωρεί βασικό για διάφορους λόγους. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τραβέρσο αποκάλυψε πως στο συμβούλιο ζήτησε να δώσει η Μπόκα 200.000 ευρώ στον Ολυμπιακό προκειμένου να κλείσει το deal.

Ο παλαίμαχος της Μπόκα «αράδιασε» και όλα τα στοιχεία του Σολδάνο που αξίζει να αυξήσει τη διαφορά η ομάδα του Μπουένος Άιρες και δεν αποκλείεται το αίτημα του να εισακούστηκε και η Μπόκα να προτείνει το ποσό των 200.000 ευρώ για δανεισμό ενός έτους στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ