Ιγκόρ Σίλβα : Ο Ολυμπιακός πούλησε με 1.000.000 € παίκτη που είχε 2 συμμετοχές!

Ιγκόρ Σίλβα : Ο Ολυμπιακός πούλησε με 1.000.000 € παίκτη που είχε 2 συμμετοχές!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πώληση του Ιγκόρ Σίλβα στην κροατική Οσιγιεκ, βάζοντας στα ταμεία του σχεδόν 1.000.000 €.

Ενα εξαιρετικό deal ολοκλήρωσε το πρωί της Τετάρτης ο Ολυμπιακός. Οι Ερυθρόλευκοι παραχώρησαν με μεταγραφή τον Ιγκόρ Σίλβα στην κροατική Οσιγιεκ, βάζοντας στο ταμείο τους το εξαιρετικό ποσό τους 1.000.000 €. Ποσό που είναι σχεδό τριπλάσιο από αυτό που είχαν πληρώσει για να τον αποκτήσουν από τον Αστέρα Τρίπολης, τον Ιανουάριο του 2018.

Ο Ιγκόρ πραγματοποίησε συνολικά 2 συμμετοχές με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μάλιστα σε αγώνες πρωταθλήματος, στις δύο τελευταίες αγωνιοστικές της σεζόν 2017-18: 15′ στο 4-0 επί του Παναιτωλικού, 90 λεπτά στην εκτός έδρας ήττα με 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα!

Το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Βραζιλιάνο μπακ στην ΑΕΚ Λάρνακας, με την οποία πραγματοποίησε μια αρκετά καλή σεζόν. Εναν χρόνο πριν, όντας πάλι εκτός επιλογών του Μαρτίνς, παραχωρήθηκε δανεικός στην κροατική Οσιγιερ. Με τη φανέλα της οποίας έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του (31 συμμετοχές, 1 γκολ, 2 ασίστ). Κερδίζοντας μόνιμη θέση στο ρόστερ.

Σήμερα, μάλιστα, η Οσιγιεκ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, ενώ ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο 3 χρόνων! Με τον Ολυμπιακό να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ το συνολικό ποσό της μεταγραφής, μπορεί να ανέβει κι άλλο, λόγω των μπόνους που συμφώνησαν οι δύο ομάδες.

Η πώληση του Ιγκόρ, ενός παίκτη που ο Ολυμπιακός δεν υπολόγιζε, και δη με ένα τόσο σημαντικό ποσό, δείχνει τον πλούτο των δανεικών. Αλλά και εξηγεί σε μεγάλο βαθμό γιατί οι Ερυθρόλευκοι επιλέγουν να κινούνται στην αγορά αποκτώντας νεαρούς ποδοσφαιριστές, τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ