Ολυμπιακός: Το σενάριο για τον «άσο» και ο Τσαλάκοβιτς

Ολυμπιακός: Το σενάριο για τον «άσο» και ο Τσαλάκοβιτς

Ο Ολυμπιακός εμπιστεύεται τον Χουτεσιώτη για «2ο» και αναζητά έναν νεαρότερο για να κλείσει τις θέσεις στον «άσο». Εξετάζεται ο 18άχρονος Μπέντζαμιν Τσαλάκοβιτς

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Λευτέρη Χουτεσιώτη από τον Όσκαρ Γκαρθία. Σύμφωνα με πληροφορία ο Καταλανός τεχνικός έχει ήδη σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον 23άχρονο πορτιέρο σε σημείο που να τον εμπιστεύεται για τη θέση του «νο 2» στην ιεραρχία των τερματοφυλάκων της ομάδας.

Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κάνει στροφή 180ο στην ανοιχτή μεταγραφική υπόθεση του Γενάρη που αφορά στον «άσο». Εκεί που είχε κατά νου τον εντοπισμό ενός έμπειρου βετεράνου που θα προστεθεί στο ρόστερ για μερικούς μήνες ως «μπακ απ» του Σίλβιο Προτό, τώρα σκέφτεται την απόκτηση ενός ακόμη νεαρού και ταλαντούχου κίπερ που θα αποτελέσει επένδυση για το μέλλον.

Κάποιον σαν τον 18άχρονο Μπέντζαμιν Τσαλάκοβιτς που έχει προταθεί και είναι στον φάκελο με τους «υποψήφιους». Ο Τσαλάκοβιτς ανήκει στην  FK Olimpik Σαράγεβο. Οι Βόσνιοι μιλούν με πολύ καλά λόγια για το ταλέντο του νεαρού που ήδη βλέπει τον κόσμο από τα 1,93μ και στις αρχές του Δεκέμβρη είχαν κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Μένει να δούμε αν όντως πρόκειται για τον εκλεκτό των Ερυθρόλευκων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ