«Ο Ματέο Γκαρσία αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό»

«Ο Ματέο Γκαρσία αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό»

Δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει πως ο Ματέο Γκαρσία είπε «όχι» στην Ράσινγκ Κλουμπ, διότι έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Ματέο Γκαρσία είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, ειδικά από τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να βάλει… πωλητήριο στον Αργεντινό εξτρέμ.

Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει ακουστεί για όλες τις μεγάλες ομάδες της Superleague σχεδόν, αλλά και για συλλόγους του εξωτερικού, με τη Ράσινγκ Κλουμπ να είναι μια από αυτές που έδειξαν έντονο ενδιαφέρον. Όμως η μετακίνηση του στην πατρίδα του δεν προχώρησε καθώς ο Ματέο φέρεται να έχει πάρει την απόφαση για το μέλλον του.

Πιο συγκεκριμένα η Clarin, αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η Ρασίνγκ Κλουμπ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, καθώς ο 23χρονος Αργεντινός ακραίος επιθετικός έχει πάρει την απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Πλέον, το μόνο που μένει να διευκρινιστεί είναι το πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η μετακίνηση, αλλά και με ποιον είδους τρόπο, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι απαραίτητα θα μείνει στο ρόστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ