«Νέα πρόταση της Μπόκα για Σολδάνο, θέλει 300.000 ο Ολυμπιακός»

«Νέα πρόταση της Μπόκα για Σολδάνο, θέλει 300.000 ο Ολυμπιακός»

Η Μπόκα Τζούνιορς κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Φράνκο Σολδάνο και στην Αργεντινή περιμένουν να πουν το «ναι» οι ερυθρόλευκοι.

Ο Φράνκο Σολδάνο τυπικά επέστρεψε στον Ολυμπιακό μετά τον δανεισμό του στην Μπόκα Τζούνιορς, όμως η αργεντίνικη ομάδα θέλει να τον αποκτήσει και πάλι το φετινό καλοκαίρι.

Ο σύλλογος από το Μπουένος Άιρες θέλει να κρατήσει τον παίκτη, αλλά τα οικονομικά δεδομένα δεν της επιτρέπουν να τον κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή για αυτό και επιδιώκει νέο μονοετή δανεισμό με ρήτρα αγοράς για το 2021.

Ο Ολυμπιακός έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κρούσεις από την Μπόκα, όμως οι επαφές των δυο ομάδων μέχρι και σήμερα δεν καρποφόρησαν. Ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα της πατρίδας του, όμως ο Ολυμπιακός είναι ανένδοτος στις απαιτήσεις του και αξιώνει 300.000 δολάρια για την παραχώρηση του.

Για αυτό τον λόγο και η Μπόκα είναι έτοιμη να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση που θα αγγίζει τα «θέλω»των ερυθρόλευκων. Στην Αργεντινή, πιστεύουν πως η Μπόκα κι ο Ολυμπιακός θα έρθουν σε συμφωνία για την επέκταση του δανεισμού του Σολδάνο.

Ο τεχνικός της αργεντίνικης ομάδας Μιγκέλ Άνχελ Ρούσο τον θέλει και γι’ αυτό από τους πρωταθλητές Αργεντινής έχουν ανέβει στην πρότασή του. «Η αρχική πρόθεση της Μπόκα ήταν να τον πάρει με λιγότερα από 300.000 δολάρια, πιστεύοντας ότι δεδομένων των συνθηκών θα μπορούσαν να πετύχουν ένα μικρότερο ποσό για τη συμφωνία. Από τον Ολυμπιακό δείχνουν να είναι αμετακίνητοι στις απαιτήσεις τους, ζητώντας 300.000 δολάρια. Ετσι, για να ικανοποιήσουν τον Μιγκέλ, έγινε μια νέα καλύτερη πρόταση και πιστεύουν ότι θα προχωρήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ