ΠΑΟΚ : Δανεικός στην Τβέντε ο Λάμπρου

ΠΑΟΚ : Δανεικός στην Τβέντε ο Λάμπρου

Στο αγαπημένο του Ολλανδικό πρωτάθλημα θα επιστρέψει ο Λάζαρος Λάμπρου καθώς ο ΠΑΟΚ συμφώνησε με την Τβέντε για τον δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς.

Δεν το έχει η μοίρα του Λάζαρου Λάμπρου να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός επιθετικός δεν κατάφερε από τις λίγες ευκαιρίες που πήρε να τις πιάσει από τα μαλλιά διεκδικώντας θέση βασικού.

Η φετινή χρονιά θα είναι εξίσου δύσκολη για τον Λάμπρου και γι’ αυτό τον λόγω προτιμήθηκε να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο εκπρόσωπος του Τάσος Παπαδόπουλος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και μετέφερε πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και πιο συγκεκριμένα από την Τβέντε.

Ο Λάζαρος Λάμπρου θα ταξιδέψει αύριο στην Ολλανδία, καθώς ο Δικέφαλος συμφώνησε για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο. Οι άνθρωποι της Τβέντε στη συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς έβαλαν και οψιόν αγοράς σε περίπτωση που ο 22χρονος επιθετικός ικανοποιήσει με τις ικανότητές του.

Ο Λάμπρου μετά από ένα χρόνο θα επιστρέψει στο «αγαπημένο» του Ολλανδικό πρωτάθλημα καθώς το 2018-19 αγωνίστηκε στην Φορτούνα Σιτάρντ όπου σε 24 παιχνίδια πέτυχε 7 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ