«Η Αντερλεχτ θέλει 1 εκατ. ευρώ για τον Βράνιες»

«Η Αντερλεχτ θέλει 1 εκατ. ευρώ για τον Βράνιες»

Οι Βέλγοι αναφέρουν ότι η Αντερλεχτ θέλει 1 εκατ. ευρώ για να αφήσει ελεύθερο τον Βράνιες – Στάση αναμονής από την ΑΕΚ.

Συνεχίζεται το σήριαλ με τον Ογκνιεν Βράνιες, με την ΑΕΚ να περιμένει από τον Βόσνιο σέντερ μπακ να λύσει το θέμα που έχει προκύψει με την Αντερλεχτ.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός ήταν βέβαιος ότι θα μείνει ελεύθερος από την βέλγικη ομάδα, αλλά η Αντερλεχτ μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και έκαναν λόγο για συμφωνία του Βράνιες με την ΑΕΚ, αξίωσε χρήματα, προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Βέλγιο, η Αντερλεχτ ζητάει 1 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον Βράνιες, με την ΑΕΚ από την πλευρά της να τηρεί στάση αναμονής. Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν τον παίκτη, αλλά χωρίς να δώσουν χρήματα στους Βέλγους.

Η Αντερλεχτ θεωρεί δεδομένο πως δεν θα μπορέσει να πάρει πίσω τα χρήματα της αγοράς του 2018 από την Ένωση, παρόλα αυτά θέλει να πάρει πίσω ένα μέρος του ποσού. Γι’ αυτό και ζητάει 1 εκατ. ευρώ για να… ελευθερώσει τον Βράνιες.

Οι Βέλγοι πάντως θεωρούν ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η χρυσή τομή, προκειμένου ο Βόσνιος σέντερ μπακ να μείνει ελεύθερος και να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ