Πρώτο όχι Παναθηναϊκού για Μακέντα

Πρώτο όχι Παναθηναϊκού για Μακέντα

Αρνητική ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού στην πρόταση των 300 χιλιάδων ευρώ του Ερυθρού Αστέρα, για τον Φεντερίκο Μακέντα.

«Άκυρο» του Παναθηναϊκού στον Ερυθρό Αστέρα για τον Φεντερίκο Μακέντα. Οι «πράσινοι» απέρριψαν χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση των Σέρβων για τον Ιταλό επιθετικό, ύψους 300 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Σερβίας, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντέγιαν Στάνκοβιτς, έχει ζητήσει από τη διοίκηση της ομάδας την απόκτηση του επιθετικού, του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον πρώτο του σκόρερ να αποχωρήσει, τουλάχιστον με ένα τόσο χαμηλό ποσό.

Ο 41χρονος τεχνικός των Σέρβων ρωτήθηκε για το θέμα του Μακέντα στη συνέντευξη τύπου, χωρίς να διαψεύδει το ενδιαφέρον της ομάδας του, πλέκοντας παράλληλα και το εγκώμιο του 29χρονου φορ.

«Δεν διαβάζω τα Μέσα της Ελλάδας. Τον θυμάμαι από τις μέρες που αγωνιζόταν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πράγματι έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Μιλάμε κάθε μέρα με τους ανθρώπους της ομάδας για όλα τα θέματα. Εάν προκύψει κάτι, με κάποια μεταγραφή θα ενημερωθείτε και εσείς» ανέφερε ο Στάνκοβιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρας χρειάζεται έναν καθαρό επιθετικό και επιθυμεί να ντύσει στα «ερυθρόλευκα» τον επιθετικό του «τριφυλλιού, ο οποίος έχει ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ