Ολυμπιακός : Η «κόλλα» του Αυγούστου

Ολυμπιακός : Η «κόλλα» του Αυγούστου

Ας ξεκινούν τη Δευτέρα οι μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος. Αλλά έχει άλλες δουλειές.

Ξεκινά η μεταγραφική περίοδος τη Δευτέρα. Και φυσικά ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος. Ξέρει τι θέλει, έχει εδώ και μήνες σχηματισμένες λίστες με υποψήφιους, έχει τον έλεγχο της αγοράς. Πιστέψτε μας, έχει και μια σειρά από εκπλήξεις στο… συρτάρι του καθώς τα περισσότερα που έχουν δει ως τώρα το φως της δημοσιότητας είναι μακριά από την αλήθεια.

Έχει όμως και ένα… απαγορευτικό. Και ως τώρα το διαχειρίζεται περίφημα. Ένα stop λογικής που θα ήταν αδιανόητο να το προσπεράσει. Διότι δεν γίνεται σε μια εβδομάδα να βρίσκεσαι απέναντι σε μια πρόκληση 20ετίας και να μην συντονίζεσαι με αυτή.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν τελειώσει με τη σεζόν 2019-20. Και δεν σκοπεύουν να γυρίσουν σελίδα, μέχρι να συμβεί αυτό. Θέλουν να κάνουν τη δουλειά μέσα στο σπίτι ης Γουλβς. Θέλουν να προκριθούν στο final 8 του Europa League. Θέλουν να διατηρήσουν το δικαίωμα στο όνειρο σε κάτι που μπορεί να δώσει σε αυτόν τον Αύγουστο μοναδικά χαρακτηριστικά.

Οι μεταγραφές λοιπόν προφανώς και μπορούν να περιμένουν.

Προηγείται η συγκέντρωση αποκλειστικά στο «Μολινό» για την επικίνδυνη αποστολή της Πέμπτης. Και ποιος ξέρει; Ίσως έχει και άλλο αυτή η ιστορία. Ένα ταξίδι ακόμη, με προορισμό τη Γερμανία.

«Είναι πολύ σημαντικό το πολύ ωραίο κλίμα που υπάρχει στις τάξεις της ομάδας μας. Είμαστε μία οικογένεια. Το βλέπουμε και στα αποδυτήρια. Το βλέπουμε και εντός γηπέδου, όπως και εκτός. Είναι κάτι που θα πρέπει να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια» είπε προ ημερών ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές.

Διαλεγμένες μια-μια οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο διοικητικός ηγέτης των Ερυθρόλευκων. Ο ίδιος που έσπευσε από τον Μάη να δείξει την εμπιστοσύνη του σε αυτό το project με την επέκταση συμβολαίου του Πέδρο Μαρτίνς ως το καλοκαίρι του ΄22. Του ανθρώπου δηλαδή που έφτιαξε αυτή την ομάδα.

«Όλες οι βάσεις υπάρχουν για να επαναλάβουμε (σ.σ την φετινή επιτυχία) και την επόμενη χρονιά. Θα είμαστε εδώ χωρίς πολλές αλλαγές για να πάμε ακόμα καλύτερα» πρόσθεσε εκείνο το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και αυτή η ατάκα είναι η «κόλλα» που κρατά μια ομάδα που έχει φτάσει τους 14 μήνες σερί στο… δρόμο, και συνεχίζει ακόμη.

Οι παίκτες που είναι στο ρόστερ σήμερα και ετοιμάζονται για το ματς με τη Γουλβς ξέρουν ότι θα είναι εδώ και του χρόνου. Γιατί θα είναι εδώ ο προπονητής τους. Γιατί αναγνωρίζεται από την διοίκηση η φετινή τους επιτυχία. Γιατί είναι αμιγώς ποδοσφαιρικό, ειδικά σε αυτό το timing να εγγυηθούν την μετάβαση στην επόμενη σεζόν όταν σε 45 μέρες από τώρα υπάρχουν και πάλι προκριματικά Champions League.

Το 90-95% αυτής της ομάδας, θα είναι εδώ. Αυτή είναι η πρόθεση του Ολυμπιακού. Μια ξεκάθαρη ψήφος εμπιστοσύνης. Σε όσα πέτυχαν. Αλλά και σε όσα μπορούν να πετύχουν.

Ήρθαν ήδη προτάσεις για ποδοσφαιριστές. Με χαρακτηριστικότερη την ιστορία της Νις με τον Τσιμίκα. Έφτασαν οι Γάλλοι στα 15 εκατ ευρώ (12+3). Οι Ερυθρόλευκοι όμως ούτε που το συζήτησαν σοβαρά. Γιατί; Διότι πιστεύουν ότι η σεζόν δεν έχει τελειώσει.

Είναι ελεύθερος ο Ομάρ και δεν το διανοείται να χάσει τον Αύγουστο με τον Ολυμπιακό. Γιατί η σεζόν δεν έχει τελειώσει. Ανήκει στη Μπράγκα ο Χασάν και κάνει διπλές θεραπείες κάθε μέρα, για να είναι έτοιμος και να κερδίσει μια θέση στην ευρωπαϊκή λίστα που θα ανανεωθεί τη Δευτέρα.

Ο Ολυμπιακός έχει δουλειές… τον Αύγουστο. Οι μεταγραφές μπορούν να περιμένουν. Μια ανακοινώθηκε (Κρίστινσον) και αυτή από την ΑΕΛ.

Τώρα υπάρχει μόνο η Γουλβς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ