Ατρόμητος : Η υπόσχεση του Κάναντι στους Fentagin

Ατρόμητος : Η υπόσχεση του Κάναντι στους Fentagin

Ο Αυστριακός προπονητής τα είπε με τους οργανωμένους του Ατρόμητου μετά την παρουσίαση του.

Μετά την παρουσίαση του, ο Νταμίρ Κάναντι τα είπε για λίγη ώρα με αντιπροσωπεία των Fentagin. Οι οργανωμένοι του Ατρόμητου καλωσόρισαν τον Αυστριακό προπονητή στο Περιστέρι και του ευχήθηκαν να πετύχει στη δουλειά του.

Ο Κάναντι με τη σειρά του υποσχέθηκε στους οπαδούς ότι θα δημιουργήσει μια ομάδα που θα δίνει τα πάντα στο γήπεδο και τους ζήτησε με τη συμπεριφορά τους να μην βλάπτουν τον Σύλλογο:

«Πρέπει να έχουμε σεβασμό στις μεγάλες ομάδες, αλλά και να κερδίσουμε και τον σεβασμό τους γιατί και εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα. Αυτό θα δώσω στους παίκτες να καταλάβουν. Ότι αγωνίζονται σε μία μεγάλη ομάδα.

Το μόνο που θα σας υποσχεθώ είναι ότι θα δίνουμε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Το 100% των δυνάμεων μας. Όμως θα χτίσουμε την ομάδα βήμα βήμα σε βάθος διετίας. Να πιστεύετε στο κλαμπ και στους παίκτες, να έχετε υπομονή και να μας στηρίζετε όπως μόνο εσείς ξέρετε. Έχετε κάθε δικαίωμα να δυσανασχετήσετε ή να γκρινιάξετε για μία κακή εμφάνιση ή ήττα.

Η ομάδα ανήκει σε σας. Στον κόσμο της. Και εγώ όμως δεν τη δέχομαι την ήττα και το ξέρετε. Δεν πρέπει να ξεφεύγουμε και ειδικά όταν όλοι είμαστε σκασμένοι και δεν έχουν πέσει οι σφυγμοί».

Οι Fentagin χειροκρότησαν τον Κάναντι και τόνισαν ότι θα είναι διαρκώς δίπλα σε αυτόν και στους παίκτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ