Παναιτωλικός : Στην Ελλάδα ο Μεντόσα

Παναιτωλικός : Στην Ελλάδα ο Μεντόσα

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό – Ερχεται και ο Ματσόλα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Χαβιέ Μεντόσα στον Παναιτωλικό, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να είναι ήδη στην Ελλάδα και να απομένουν πλέον μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα του Αγρινίου.

Ο Μεντόσα, που είχε απασχολήσει τον Παναιτωλικό και το 2016, είναι 27 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ινστιτούτο. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Χιμνάσια και στη συνέχεια μετακόμισε στην Ουρακάν, πριν βρεθεί στην Ινστιτούτο.

Παίζει κυρίως ως εξτρέμ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον επιθετικό.  Συνολικά στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 123 επίσημα παιχνίδια, έχοντας 7 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι για διετές συμβόλαιο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα και ο Νίκολας Ματσόλα, ο οποίος επίσης τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του Παναιτωλικού και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αργεντινού επιθετικού στα Καναρίνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ