ΑΕΚ : Εξελίξεις με Τάνκοβιτς!

ΑΕΚ : Εξελίξεις με Τάνκοβιτς!

Ο Σουηδός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Χάμαρμπι - «Προτεραιότητα του Τάνκοβιτς η ΑΕΚ», γράφουν οι Σκανδιναβοί.

Ευχάριστα είναι τα νέα που έρχονται από την Σουηδία για την ΑΕΚ και τον Μάσιμο Καρέρα, καθώς ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έμεινε ελεύθερος από την Χάμαρμπι.

Ο Σκανδιναβός επιθετικός, που αρέσει στον Ιταλό τεχνικό και τους Κιτρινόμαυρους, δεν απάντησε ποτέ στην πρόταση που του έκανε η Χάμαρμπι και από σήμερα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μια εξέλιξη, που ήταν αναμενόμενη, αφού ο Τάνκοβιτς είχε μείνει εκτός αποστολής για το ματς της Δευτέρας με την Ερεμπρο.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Σουηδία, προτεραιότητα του 25χρονου επιθετικού είναι η ΑΕΚ, αλλά στο παρελθόν είχε προτάσεις από Αγγλία και Ιταλία. Δεν είναι απίθανο, μετά την αποχώρησή του από την Χάμαρμπι, να υπάρξουν νέοι μνηστήρες για τον Τάνκοβιτς.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως ότι ο τεχνικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Γέσπερ Γιάνσον, μιλώντας για τον Σουηδό επιθετικό, τόνισε ότι ο 25χρονος στράικερ δεν έχει ακόμα πάρει την τελική του απόφαση για το μέλλον του.

Όπως και να έχει, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την σουηδική ομάδα, ανοίγει ο δρόμος για την ΑΕΚ και η υπόθεσή του είναι πλέον πολύ πιο εύκολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ